Αούστρια Βιέννης – Σάλτσμπουργκ 1-1

Αούστρια Βιέννης – Σάλτσμπουργκ 1-1

Το βαθμό της ισοπαλίας χάρη σε γκολ στις καθυστερήσεις πήρε κόντρα στην πρωτοπόρο Σάλτσμπουργκ η Αούστρια Βιέννης, τέσσερις ημέρες πριν φιλοξενήσει την ΑΕΚ για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League (7/12).

Ισόπαλη 1-1 με την πρωτοπόρο του αυστριακού πρωταθλήματος Σάλτσμπουργκ ήρθε η Αούστρια Βιέννης, τέσσερις ημέρες πριν υποδεχτεί την ΑΕΚ (7/12) στο παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 79′ με τον Αντρέας Ούλμερ και όλα έδειχναν ότι θα πάρουν ένα ακόμα τρίποντο, η Αούστρια όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, κάτι που έκανε στο τέταρτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με τον Κριστόφ Μοντσάιν.

Εκτός αποστολής για τους γηπεδούχους έμειναν οι μακροχρόνια εκτός Ρόμπερτ Άλμερ, Βέσελ Ντεμάκου, Aλεξάντερ Γκρούνγολντ, Φλοράν Κλάιν, Κριστόφ Μαρτσίνκο, Ρουάν και Χάικο Βέστερμαν, όπως και ο Αλεξάνταρ Μπόρκοβιτς που αντιμετωπίζει μυϊκά προβλήματα και θα κάνει αγώνα δρόμο για να προλάβει το ματς με την ΑΕΚ.

Η Αούστρια υποδέχεται την ερχόμενη Πέμπτη (7/12) την Ένωση, για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων, με την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ να θέλει νίκη ή ισοπαλία για να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Αούστρια Βιέννης – Σάλτσμπουργκ 1-1

https://www.youtube.com/watch?v=U01N2SAgJNc

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

https://twitter.com/FKAustriaWien/status/937324418660958215

https://twitter.com/RedBullSalzburg/status/937327823416565761

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ