Άρης : Ο Ούγκο Σόουζα υπέστη θλάση

Άρης : Ο Ούγκο Σόουζα υπέστη θλάση

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε στο σαββατιάτικο ματς με την ΑΕ Καραϊσκάκης και διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση α' βαθμού.

Πρόβλημα για τον Άρη και μάλιστα για έναν από τους σημαντικότερους παίκτες της 11άδας του. Ο λόγος για τον Ούγκο Σόουζα, ο οποίος υπέστη θλάση α’ βαθμού στον τετρακέφαλο. Ο Πορτογάλος στόπερ αποκόμισε το εν λόγω… σουβενίρ, στο πρόσφατο παιχνίδι των κίτρινων με την ΑΕ Καραϊσκακης στο Βικελίδης.

Έτσι ο 25χρονος ποδοσφαιριστής δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Τρίτης (23/1), ακολουθώντας πρόγραμμα θεραπείας. Πλέον μένει να δούμε για πόσες μέρες θα χρειαστεί να μείνει εκτός.

Θυμίζουμε πως η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αχαρναϊκό, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, δεν θα διεξαχθεί, μετά την αποβολή της ομάδας του Μενιδίου από το πρωτάθλημα. Ετσι ο Άρης θα πάρει ξεκούραστα τους τρεις βαθμούς της νίκης, φτάνοντας τους 33.

Εξάλλου, μετά το διήμερο ρεπό που παραχώρησε στους παίκτες του ο Δημήτρης Σπανός, οι κίτρινοι επέστρεψαν στις προπονήσεις, ενόψει της αναμέτρησης της επόμενης Τετάρτης με τη Βέροια στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας (31/01, 17:00), στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Τέλος να πούμε ότι αύριο, Τετάρτη (24/1), το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ