Άρης : Η φανέλα του Διαμαντόπουλου και τα δάκρυα του Σόουζα (pics)

Άρης : Η φανέλα του Διαμαντόπουλου και τα δάκρυα του Σόουζα (pics)

Εκρηξη για τον Ελληνα επιθετικό και τον Πορτογάλο στόπερ στα τέρματα που πέτυχαν.

Με μεγάλη ένταση πανηγύρισαν τα γκολ που σημείωσαν ο Ούγκο Σόουζα και ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος στην σημαντική νίκη του Άρη επί του Πανσερραϊκού με 3-1.

Ο Πορτογάλος στόπερ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο ματς, όταν στο 59’΄με κεφαλιά έκανε το 1-0. Αμέσως μετά την επίτευξη του τέρματος, ο Σόουζα, έγινε ένα κουβάρι με τους συμπαίκτες του, τρέχοντας προς τον κόσμο που βρισκόταν πίσω από την εστία του Πανσερραϊκού. Ο νεαρός στόπερ που έχει δεθεί με τον κόσμο της ομάδας, έδειξε προς τον ουρανό και δάκρυσε.

Οσον αφορά τον Διαμαντόπουλο, ο 29χρονος επιθετικός, πέρασε στο ματς στο 54΄ αντί του Μπαστακού που δεν μπόρεσε να βοηθήσει και τελικά αποδείχθηκε λυτρωτής του Άρη. Στο 89’΄βρέθηκε μέσα στην περιοχή της ομάδας των Σερρών σούταρε, η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς, με τον ίδιο να παίρνει το ριμπάουντ και να σκοράρει με νέο πλασέ.

Αμέσως μετά και αυτός έβγαλε μεγάλη ένταση στον πανηγυρισμό του, βγάζοντας την φανέλα του και ξεσπώντας έντονα. Η αλήθεια είναι ότι μετά από τις τελευταίες εμφανίσεις του δέχθηκε αρκετή κριτική από τους οπαδούς του Άρη, ωστόσο ερχόμενος σήμερα από τον πάγκο, πέτυχε ένα σπουδαίο γκολ και ουσιαστικά ήταν εκείνος που χάρισε το τρίποντο στο σημερινό ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ