Πανσερραϊκός – Απόλλων Λάρισας 2-1

Πανσερραϊκός – Απόλλων Λάρισας 2-1

O Πανσερραϊκός επικράτησε με 2-1 του Απόλλωνα Λάρισας και πήρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια του για παραμονή στην κατηγορία, στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Football League.

Ζωντανός στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία έμεινε ο Πανσερραϊκός που επικράτησε με 2-1 του Απόλλωνα Λάρισας εντός έδρας στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Football League.

Τα Λιοντάρια μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και στο 30′ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με σουτ του Γκούρτσα. Ο ίδιος παίκτης μάλιστα έκανε το 2-0 οκτώ λεπτά αργότερα με προβολή, δίνοντας σημαντικό προβάδισμα νίκης στην ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχου πλησίασαν και στο 3-0 στο 50′, όμως η κεφαλιά του Κάκκου αποκρούστηκε δύσκολα από τον Παϊτέρη. Από εκείνο το σημείο και μετά ο Απόλλων Λάρισας πήρε τα ηνία του ματς και έφτασε κοντά στο 2-1 στο 72′, το σουτ όμως του Αγροδήμου σταμάτησε στο δοκάρι του Ρίστιτς.

Ότι δεν κατάφεραν οι Θεσσαλοί σε εκείνο το λεπτό το πέτυχαν στο 84′ με πλασέ του Μαυρία, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να αλλάξουν κάτι στα εναπομείναντα λεπτά.Το τελικό 2-1 «είδε» τον Πανσερραϊκό να ανεβαίνει στους 19 βαθμούς και να μειώνει τη διαφορά από τη σωτηρία. Από την άλλη ο Απόλλων Λάρισας, που ηττήθηκε για πρώτη φορά μετά από τρία θετικά αποτελέσματα, έμεινε στους 34 βαθμούς και την τέταρτη θέση.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Ρίστιτς, Ορφανίδης (68′ Ναζίμ), Ποζατζίδης, Τσελεπίδης, Σιάκκας, Αναστασόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος (46′

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Χατζής (81′ Γαρυφαλλόπουλος), Μαυρίας, Αγροδήμος, Κανούλας, Σουλίδης (76′ Σανσανίτ), Τσιλούλης (68′ Καρακατσάνης).

Κυριακή (11/3)

Αναγέννηση Καρδίτσας – Απόλλων Πόντου

Βέροια – Αχαρναϊκός Δ.Δ.

Δόξα Δράμας – Καλλιθέα

ΟΦΗ – Τρίκαλα

Παναιγιάλειος – Αιγινιακός

Δευτέρα (12/3)

Άρης – Εργοτέλης

Σπάρτη – Καραϊσκάκης

Τρίτη (13/3)

ΑΟΧ Κισσαμικός – Παναχαϊκή

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ