Απόλλων Πόντου – Σπάρτη 0-0

Απόλλων Πόντου – Σπάρτη 0-0

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Θεσσαλονικείς και Λάκωνες σε παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμαριά για τη 2η αγωνιστικής της Football League.

Την πρώτη του απώλεια βαθμών υπέστη ο Απόλλων Πόντου, καθώς στο παιχνίδι με την Σπάρτη στην Καλαμαριά, για την 2η αγωνιστική της Football League, έμεινε στο 0-0 με τη Σπάρτη. Μάλιστα οι Λάκωνες θα μπορούσαν να είχαν φύγει ακόμη και με τους βαθμούς της νίκης, καθώς έχασαν σημαντικές ευκαιρίες προκειμένου να σκοράρουν.

Στο 13’ σουτ του Μπαρέττα από πλεονεκτική θέση δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 44’ ο ίδιος παίκτης είχε μια σπουδαία στιγμή, εκμεταλλευόμενος λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων
Ο Απόλλωνας, που σε όλο σχεδόν το ματς είχε την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να δημιουργήσει τις μεγάλες φάσεις, απείλησε στο 20 με τον Ν’Λουντούλου.

Στο δεύτερο μέρος οι Θεσσαλονικείς απειλούσαν μόνο από στημένα, με την Σπάρτη να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 89’ προκειμένου να κλέψει το «τρίποντο». Και πάλι πρωταγωνιστής ήταν ο Μπαρέττας, το σουτ του οποίου αποκρούστηκε από τον Καλογεράκη.

Έτσι το 0-0 έμεινε στο τέλος, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από 1 βαθμό.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Καπίας, Σαμαράς, Μπρίτο (73’ Ντούνγκα), Συμελίδης (80’ Μιλοσάβλιεφ), Ν’ Λουντούλου, Καλαϊτζίδης (66’ Καλογέρης), Βεργώνης, Χασομέρης.
ΑΕ Σπάρτη (Τζαναβάρας): Γιακουμής, Ζουλιώτης (75’ Γραικός), Παναγιώτου, Νιάρος, Μάγκας, Βοσνακίδης, Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος (83′ Σάββα), Μπαρέττας, Ράντι (42’ Γουόρντεν), Ράνος.

Πρόγραμμα και αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Σάββατο 4/11

Απόλλων Πόντου – Σπάρτη 0-0

Κυριακή 5/11

Αιγνιακός – Δόξα Δράμμας 15:00

Παναιγιάλειος – Πανσερραϊκός 15:00

Αναγέννηση – ΟΦΗ 15:00

Τρίκαλα – Άρης 15:00 ΕΤ3

Απόλλων Λάρισας – Βέροια 15:00

Καλλιθέα – Παναχαϊκή 15:00

ΑΕ Καραϊσκάκης – Αχαρναϊκός 15:00

Εργοτέλης – Κισσαμικός 15:00

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ