Οφρυδόπουλος : «Η Παναχαϊκή έχει προοδεύσει, έπαιζε σήμερα με μεγάλο σύλλογο»

Οφρυδόπουλος : «Η Παναχαϊκή έχει προοδεύσει, έπαιζε σήμερα με μεγάλο σύλλογο»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Παναχαϊκής για το ματς με τον Άρη.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ήθελε κάτι παραπάνω από το τελικό «Χ» κόντρα στον Άρη με βάση την απόδοση της ομάδας του, όπως τόνισε στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση.

«Νιώθω τεράστια χαρά για αυτό που συνέβη στο γήπεδο σήμερα και πέρασε μέσω της τηλεόρασης σε όλη την Ελλάδα. Οι παίκτες μας, η διοίκηση και ο οργανισμός δούλεψαν τα τελευταία χρόνια και η ομάδα έφτασε να παίξει σε κατάμεστο γήπεδο σε έναν τέτοιο αγώνα. Ευχαριστήσαμε τον κόσμο μας με την εικόνα αλλά όχι με το αποτέλεσμα.

Εκτιμώ τον κ. Σπανό, αλλά το ποδόσφαιρο είναι κάτι το υποκειμενικό και δεν συμφωνώ με τις τοποθετήσεις του. Η αντίπαλη ομάδα δεν είχε κατοχή και ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, η Παναχαϊκή έκανε τα περισσότερο και ο Άρης σχεδόν τίποτα. Δίκαια κερδίζαμε και νικήσαμε κατά κράτος στην εικόνα. Ήμασταν πιο κοντά στο 2-0 γιατί το ρίσκο του Άρη μας έδωσε τις ευκαιρίες και χάσαμε φάσεις να τελειώσουμε το ματς. Νομίζω έγιναν πράγματα αλλόκοτα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το ντέρμπι το είδε όλη η Ελλάδα. Η Παναχαϊκή κρατάει χαμηλούς τόνους και έχει επίπεδο, δεν έχει σχέση αυτό που λέω με τον Άρη. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολλές αγωνιστικές και μπορούν να έρθουν τα πάνω κάτω. Η ομάδα μας θεωρώ ότι ήταν καλύτερη και έχει προοδεύσει, έπαιζε σήμερα με έναν μεγάλο και ιστορικό σύλλογο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ