Άρης : Αφού δεν έχασε και σήμερα…

Άρης : Αφού δεν έχασε και σήμερα…

Ο Άρης  είχε έλλειψη καθαρού μυαλού σε πάγκο και χορτάρι, όμως κατάφερε να μείνει όρθιος και έφυγε από την Αγυιά με αποτέλεσμα ανόδου.

Δεν φάνταζε λογικό αυτό που βλέπαμε για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα της αναμέτρησης με την Παναχαϊκή στην Πάτρα. Δεν υπήρχε ο παραμικρός λόγος να έχει άγχος ο Άρης, έχοντας πριν την έναρξη του αγώνα εφτά βαθμούς περισσότερους και η ομάδα που δεν έχει ηττηθεί στο πρωτάθλημα.

Παρόλα αυτά η Παναχαΐκή, χωρίς, φυσικά και αυτή να κάνει κάτι ιδιαίτερο, σου έδινε την εντύπωση ότι είχε πιο καθαρό μυαλό, παρά το γεγονός ότι έπαιζε κυριολεκτικά το τελευταίο της χαρτί. Αυτό που φαινόταν από την εικόνα του αγώνα, ήταν ότι η έλλειψη ψυχραιμίας από τον πάγκο, μεταφέρθηκε στον αγωνιστικό χώρο, ειδικά, στα πρώτα 60 λεπτά της αναμέτρησης.

Ο Ντούνης  πέτυχε ένα χρυσό γκολ, το οποίο κράτησε όρθιο τον Άρη. Την ώρα που οι συμπαίκτες του πανηγύριζαν έξαλλα, αυτός είχε στο μυαλό του να πάρει την μπάλα , για να κυνηγήσει το δεύτερο γκολ. Αυτή η νοοτροπία είναι που ταιριάζει στον Άρη. Ένα γκολ που πιθανότατα χαρίζει την επιστροφή στην κατηγορία.

Γιατί το συγκεκριμένο αποτέλεσμα πιθανότατα θα έχει και ψυχολογικό αντίκτυπο στους παίκτες των γηπεδούχων. Που έχουν και ένα τρομερά δύσκολο πρόγραμμα τις επόμενες δυο  αγωνιστικές, με αντιπάλους την Δόξα Δράμας και τον ΟΦΗ.

Σε ένα γήπεδο που λόγω του Άρη έγινε sold out, η ομάδα του Δημήτρη Σπανού έτυχε μιας εκπληκτικής συμπαράστασης από πάρα πολλούς οπαδούς της που ταξίδεψαν στην Πάτρα από τις γύρω περιοχές, την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ