Παναχαϊκή – ΟΦΗ 0-3

Παναχαϊκή – ΟΦΗ 0-3

«Πετάει» προς την άνοδο ο ΟΦΗ, καθώς με δύο γκολ του εντυπωσιακού Δημήτρη Μάνου, και ένα ακόμη του Βασίλη Κουτσιανικούλη, πέρασε «αέρα» από την Πάτρα, επικρατώντας της Παναχαϊκής με 3-0!

Την ξέφρενη πορεία του και στην Πάτρα, συνέχισε ο εντυπωσιακός το τελευταίο τρίμηνο ΟΦΗ. Με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο (δύο ο ασταμάτητος Μάνος, ένας ο Κουτσιανικούλης), η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου έκανε «περίπατο» απέναντι στην Παναχαϊκή, επικρατώντας με 3-0 και ουσιαστικά «αγκάλιασε» την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα!

Στους 60 βαθμούς οι Κρητικοί, άφησαν στο -13 του Αχαιούς που έμειναν στους 47, χάνοντας σχεδόν οριστικά το «τρένο» της ανόδου. Αντιθέτως ο ΟΦΗ πέρασε μόνος πρώτος στην βαθμολογία, περιμένοντας να δει τι θα κάνει την Κυριακή ο Αρης (57β.) που φιλοξενεί τη Δόξα Δράμας.

Θυμίζουμε ότι την επόμενη αγωνιστική (Τετάρτη 4/4, 15:00) ο ΟΦΗ υποδέχεται τους κίτρινους σε ένα ντέρμπι κορυφής με μεγάλο ενδιαφέρον.

Οσον αφορά το ματς της Πάτρας οι ασπρόμαυροι το μετέτρεψαν σε… παράσταση για έναν ρόλο, καθώς ήδη από τα πρώτα 45 λεπτά το σκορ είχε διαμορφωθεί στο 0-3!

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 13’ ο Δημήτρης Μάνος με εκτέλεση πέναλτι, το οποίος κέρδισε ο Ντίνας, όταν σε εκτέλεση φάουλ η μπάλα βρήκε το χέρι του Μπουτζϊκου.

Οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους σε διάστημα μικρότερο των δέκα λεπτών, καθώς το 2-0 έγινε στο 21’. Σκόρερ ο Κουτσιανικούλης με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή και τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα αφού πρώτα κόντραρε σε σώματα.

Προτού ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, ο ΟΦΗ πέτυχε και τρίτο τέρμα (44’) και πάλι με τον εξαιρετικό φέτος Μάνο. Ο Κουτσιανικούλης έκανε εξαιρετική ενέργεια στην αντεπίθεση, την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Μάνο αριστερό, ο οποίος με υπέροχο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το δεύτερο μέρος είχε διαδικαστικό ρυθμό, με τον ΟΦΗ να έχει ουσιαστικά καθαρίσει την υπόθεση νίκη και την Παναχαϊκή να μοιάζει απογοητευμένη βλέποντας το «τρένο» της ανόδου να χάνεται οριστικά…

Το τέλος του ματς, βρήκε τους παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου να πανηγυρίζουν μαζί με τους περίπου 300 οπαδούς της ομάδας που βρέθηκαν στην Πάτρα.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Γκίνο, Αργυρόπουλος (80’ Μουστακόπουλος), Σωτηράκος, Φωτάκης (72’ Αντωνακόπουολος), Ελευθεριάδης, Πολυχρόνης (46’ Κυνηγόπουλος), Λουμπαρδέας, Μπουτζίκος, Μωραΐτης.
ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπολάκης, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Ποτουρίδης (18λ.τ. Βαφέας), Νάστος, Μαχαίρας, Ντίνας, Μάνος, Κουτσιανικούλης (59’ Περογραμβράκης), Βουό (78’ Πορτουλίδης).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ