Σπάρτη – ΑΟΧ Κισσαμικός 1-3

Σπάρτη – ΑΟΧ Κισσαμικός 1-3

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός πέρασε με άνεση από τη Σπάρτη (3-1) και πλησίασε τις θέσεις της πρώτης πεντάδας στη Football League.

Νίκη πεντάδας πέτυχε ο ΑΟΧ Κισσαμικός στην έδρα της Σπάρτης (3-1), έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μηνά Χαλκιαδάκη, που σημείωσε δύο γκολ.

Έτσι, οι Κρητικοί έφτασαν στους 40 βαθμούς και μείωσαν στους τρεις τη διαφορά από την τέταρτη Δόξα Δράμας. Από την άλλη οι Λάκωνες έμειναν στους 32 και την 10η θέση του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που στο ξεκίνημα του ματς έφτασαν κοντά στο να ανοίξουν το σκορ, όμως το διαγώνιο σουτ του Ράντι σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Λαζαρίδη. Ό,τι δεν κατάφερε η Σπάρτη σε αυτή την περίπτωση το πέτυχε ο Κισσαμικός στο 10ο λεπτό. Ο Χαλκιαδάκης πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και δεν είχε πρόβλημα να νικήσει τον Μακρυωνίτη.

Μάλιστα τέσσερα λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα των Κρητικών με διαγώνιο σουτ. Οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του ματς, ωστόσο δεν μπόρεσαν να αλλάξουν κάτι, με το 0-2 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Η ομάδα του Μάρκου Στεφανίδη δεν μπορούσε να βρει εύκολα διαδρόμους ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, όμως στο 70′ ο Τριανταφυλλάκος έδειξε την ικανότητα που έχει στις εκτελέσεις φάουλ και έδωσε ελπίδες στη Σπάρτη. Ελπίδες που εξανεμίστηκαν σε μόλις 10 λεπτά, καθώς ο Ξύδας βρέθηκε απέναντι από τον Μακρυνιώτη και δεν είχε κανένα πρόβλημα να «γράψει» το τελικό 3-1.

ΣΠΑΡΤΗ (Μάρκος Στεφανίδης): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Παναγιώτου, Οικονομόπουλος, Σανδραβέλης, Κολτσίδας, Τζιμότζι, Τριανταφυλλάκος, Τσιόφου, Ράντι, Φουρτάδο

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Μαρκοπουλιώτης, Ζιούλης, Παντελάκης, Αρναούτογλου, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Λεμονής, Χαλκιαδάκης, Ξύδας (92′ Αποστολίδης), Λέο (86′ Νικόλτσης).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ