Απόλλων Λάρισας – Τρίκαλα 0-1

Απόλλων Λάρισας – Τρίκαλα 0-1

Την τρίτη τους νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πέτυχαν τα Τρίκαλα, που επικράτησαν με 1-0 του Απόλλωνα στη Λάρισα σε αγώνα για την 24η αγωνιστική της Football League.

Την ανοδική πορεία τους συνέχισαν τα Τρίκαλα, τα οποία επικράτησαν με 1-0 του Απόλλωνα στη Λάρισα, διακόπτοντας έτσι και το αήττητο εντός έδρας σερί των Θεσσαλών.

Η ομάδα του Θωμά Γράφα ανέβηκε έτσι στους 38 βαθμούς και την 8η θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας την αντίπαλο της στους 40 και την 5η θέση.

Το παιχνίδι ήταν κακό ποιοτικά στο πρώτο ημίχρονο, με τα Τρίκαλα να έχουν τη μοναδική αξιόλογη στιγμή στο 20′, με το σουτ του Μιλοσάβλιεβ να αποκρούεται εύκολα από τον Παϊτέρη.

Ο ρυθμός ανέβηκε κάπως στο δεύτερο μέρος και στο 48′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 0-1, αλλά το σουτ του Τόμιτς πέρασε ελάχιστα πάνω από το τέρμα του Παϊτέρη. Ότι δεν κατάφεραν σε εκείνο το σημείο τα Τρίκαλα το πέτυχαν στο 56′, με τον Σαχινίδη να εκμεταλλεύεται το λάθος των Παϊτέρη και Παπαζαχαρία και να ανοίγει το σκορ.

Ο Απόλλων Λάρισας ανέβασε την απόδοση του, ωστόσο δεν μπορούσε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Απόστολίδη. Μοναδική εξαίρεση η μεγάλη φάση του 80ού λεπτού, όταν ο Μαυριάς έκανε το πλασέ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ και το 1-0 να μένει μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας (71′ Καρακατσάνης), Ε. Ανδρέου, Χατζής (81′ Γαρυφαλλόπουλος), Μαυριάς, Αγρόδημος, Κανούλας, Λίταινας (88′ Σουλιώτης), Τσιλούλης.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Βέρτζος, Κοτσώνης, Μάκος, Τσιάρας, Γροντής (42′ Τόμιτς), Σαχινίδης, Χιντζίδης (53′ Γιαννιτσάνης), Μιλοσάβλιεβ (83′ Ζγκούρη).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ