Στα χέρια της δικαιοσύνης οι αποδείξεις για το ΟΦΗ – Αιγινιακός

Στα χέρια της δικαιοσύνης οι αποδείξεις για το ΟΦΗ – Αιγινιακός

Οι αποδείξεις που καταδεικνύουν προσπάθεια χειραγώγησης για το ματς ΟΦΗ – Αιγινιακός βρίσκονται στην Εισαγγελία και στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ σύμφωνα με την εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ».

Ο ΟΦΗ είχε νικήσει τον Αιγινιακό με το ευρύ 6-0 στις 12/11/2017 και η κατάθεση του Γιώργου Καλαϊτζίδη, προπονητή του Απόλλωνα Πόντου είχε αρχίσει να ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης αυτής.

Ο Καλαϊτζίδης δήλωσε στην Αθλητική Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης τα εξής:  «Ο μεγαλομέτοχος του Αιγινιακού Γιάννης Νιώπας παραδέχθηκε ότι η ομάδα του είχε μειωμένη απόδοση στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ για στοιχηματικούς λόγους».

Από εκεί και πέρα η εισαγγελική έρευνα έφερε στο φως τα εξής στοιχεία που οδηγούν στο αδίκημα δωροδοκίας-δωροληψίας για την αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα με σκοπό τη στοιχηματική απάτη.

Πρώτον ότι το τιμολόγιο του ξενοδοχείου στο οποίο παρέμεινε η αποστολή του Αιγινιακού στην Κρήτη, πληρώθηκε από ξένη εταιρία, η οποία όμως είχε ως νομικό εκπρόσωπο τον τότε πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ, Φώτη Τσάλο. Επίσης τα εισιτήρια από Πειραιά για Ηράκλειο της ακτοπλοϊκής γραμμής που χρησιμοποίησε η αποστολή του Αιγινιακού για να μεταβεί στην Κρήτη και να αγωνιστεί κόντρα στον ΟΦΗ, πληρώθηκαν από τον Γιώργο Πηρουνάκη, μέλος του εμπορικού τμήματος της ΠΑΕ ΟΦΗ και κουμπάρος του Φώτη Τσάλου.

Στις 11 Ιανουαρίου του 2018, ο Φώτης Τσάλος παραιτήθηκε από την προεδρία του ΟΦΗ, με την διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ να σπεύδει αμέσως μετά την κατάθεση του Κλαϊτζάκη, να σπεύδει με σχετική ανακοίνωση, να διαχωρίσει τη θέση της απέναντι στον Τσάλο, στις ενέργειες και τις πρακτικές του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ