Άρης : Θέλει νίκες ως το τέλος

Άρης : Θέλει νίκες ως το τέλος

Ο στόχος της ανόδου στη Super League έχει ήδη επιτευχθεί για τον Άρη, αλλά η αναμέτρηση στη Σπάρτη (5μ.μ.) σήμερα το απόγευμα παρουσιάζει ενδιαφέρον για τους κιτρινόμαυρους.

Η διατήρηση της πορείας της ομάδας σε «ευθεία γραμμή» ως το τέλος της σεζόν, ένα θετικό δείγμα γραφής από τους παίκτες που θα πάρουν ευκαιρία συμμετοχής και οι μαθηματικές πιθανότητες για κατάληψη της πρώτης θέσης στα τρία ματς που απέμειναν συνιστούν τα κίνητρα για τον Άρη που δοκιμάζεται στη Σπάρτη σήμερα το απόγευμα.

Δοκιμάζεται σωματικά γιατί η αποστολή είχε μια κοπιαστική διαδικασία μετάβασης στη Λακωνία, αλλά και πνευματικά καθώς ο Δημήτρης Σπανός περιμένει και την αντίδραση του «μυαλού» της ομάδας του, τώρα που είναι δεδομένο ότι η αποστολή εξετελέσθη.

Μετά από ένα διάστημα απραξίας σε επίσημα ματς και με ενδιάμεσο σταθμό ένα φιλικό στην Έδεσσα ο Άρης θα παραταχθεί με πολλά νέα πρόσωπα στο σχήμα. Η απουσία των Πλατέλλα και Σόουζα, των δύο κατά τεκμήριο πολυτιμότερων της φετινής προσπάθειας, αποτελεί το σημείο αναφοράς. Συνολικά, αναμένεται ένας αριθμός ως και έξι αλλαγών στην ενδεκάδα.

Μια πιθανή είναι αυτή με Καντιμοίρη στα γκολποστ, στόπερ τους Μαραγκό και Δεληζήση, ακραίους αμυντικούς τους Τζανακάκη και Κανακούδη.

Στο κέντρο, δίδυμο αμυντικών χαφ Μουμίν και Νίκιτς. Στον άξονα σε ελεύθερο ρόλο ο Χαντί, στα «φτερά» Πασάς και Μπαργκάν και στην επίθεση ο Διαμαντόπουλος.

Πλην Σόουζα και Πλατέλλα, έμειναν εκτός αποστολής οι Βαλεριάνος, Κάσσος, ενώ στην αποστολή μπήκαν ο Τσουμάνης και ο νεαρός Κλιγγόπουλος.

Συνολικά στην αποστολή του Άρη συμμετέχουν οι Καντιμοίρης, Μαντζάρης, Νίκιτς, Δεληζήσης, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Μπαστακός, Πασάς, Τζανακάκης, Μαραγκός, Παυλίδης, Μουμίν, Κανακούδης, Χαντί, Μπαργκάν, Τσουμάνης, Λώττας, Κλιγγόπουλος.

Η αποστολή έφτασε χθες λίγο πριν τις εννέα στη Σπάρτη και δεν κατέστη δυνατόν να προπονηθεί, ουσιαστικά να κάνει ένα χαλάρωμα, σε κάποιο γήπεδο της περιοχής. Αυτό θα αναζητηθεί φόρμουλα να πραγματοποιηθεί σήμερα το πρωί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ