Πλατέλλας και Σόουζα για Νέτο και την παραμονή τους στον Άρη (vid)

Πλατέλλας και Σόουζα για Νέτο και την παραμονή τους στον Άρη (vid)

Οι δηλώσεις των δυο παικτών του Άρη στη σημερινή Media day της ΠΑΕ, ενόψει του κυριακάτικου ματς με τον Πανσερραϊκό.

Οι Βαγγέλης Πλατέλλας και Ούγκο Σόουζα εκπροσώπησαν τους συμπαίκτες τους στη Media day που οργάνωσε η ΠΑΕ Άρης στο Κλεάνθης Βικελίδης σήμερα ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό.

Αμφότεροι κάλεσαν τους οπαδούς να δώσουν μαζικό «παρών» στο γήπεδο στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν για να τιμήσουν τον Ντάρσι Νέτο, που θα δώσει το τελευταίο ματς της καριέρας του*, ενώ τόνισαν πως οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου τους θα πραγματοποιηθούν μετά τον συγκεκριμένο αγώνα.

Η αρχική τοποθέτηση των δυο παικτών του Άρη:

Ούγκο Σόουζα: «Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να πω στον κόσμο του Άρη ότι για μας τους παίκτες είναι σημαντικό να έρθουν την Κυριακή στο γήπεδο γιατί τελειώνει μια δύσκολη τετραετία. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα ωραίο πάρτι γιατί παλέψαμε σκληρά όλο τον χρόνο και φυσικά για τον Νέτο γιατί το αξίζει. Είναι σημαντικό να έρθουν όλοι για να περάσουμε ένα ωραίο απόγευμα».

Βαγγέλης Πλατέλλας: «Σίγουρα αυτό που έχουμε καταφέρει είναι σημαντικό για την ομάδα και τον σύλλογο. Όλοι ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν δίπλα μας. Αυτό που θα γίνει την Κυριακή το περιμένουμε πως και πως. Τα δύσκολα έχουν περάσει για τον Άρη και θα έρθουν καλύτερες μέρες. Ο Νέτο είναι σημαντικός παίκτης για τον σύλλογο, όλοι ξέρουν τι έχει καταφέρει. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι συμπαίκτης του και πιστεύω ότι θα βοηθήσει τον Άρη από άλλο πόστο».

Για την παραμονή τους στην ομάδα:

Ο. Σ.: «Προς το παρόν δεν μπορώ να πω αν θα μείνω ή όχι. Είμαι χαρούμενος στον Άρη, ξέρω ότι ο κόσμος με αγαπάει και το ίδιο νιώθω κι εγώ. Προτεραιότητά μου ο Άρης. Ελπίζω ότι μετά από αυτό παιχνίδι θα κάνουμε μια συμφωνία».

Β. Π.: «Δεν έχει κλείσει το θέμα. Θα υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες μέρες. Μετά το παιχνίδι θα μιλήσω με τον πρόεδρο. Και δική μου προτεραιότητα είναι ο Άρης και πιστεύω πως θα βρεθεί η χρυσή τομή».

Για το ποιο ήταν το στοιχείο της φετινής ομάδας που οδήγησε τον Άρη πίσω στη Superleague:

Ο. Σ.: «Για να είμαι ειλικρινής, είχαμε 25 παίκτες, που ήταν έτοιμοι να παλέψουν και ξέρανε τι σημαίνει κατηγορία. Αυτό ήταν το πρώτο στοιχείο».

Για το λόγο που επέλεξαν τον Άρη:

Ο. Σ.: «Ήταν δύσκολο για μένα να μείνω δυο χρονιές στη Football League. Άλλα ο Άρης είναι μεγάλος σύλλογος, έχει εκπληκτικούς οπαδούς, και πάλεψαν όλοι μαζί για να πετύχει τον στόχο του».

Β. Π.: «Ήξερα που ήρθα. Είχαμε έναν στόχο κι εγώ είχα και τον δικό μου, να ξαναγεννηθώ στον Άρη. Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι μεγάλη ομάδα και το επόμενο βήμα της ήταν η επιστροφή στη Superleague. Τα καταφέραμε και από εδώ και πέρα όλα θα πάνε καλά».

Για το ποιες κινήσεις πρέπει να γίνουν για την επόμενη σεζόν:

Β. Π.: «Όταν η ομάδα λείπει κάποια χρόνια από τα μεγάλα σαλόνια πρέπει να προσέξει κορμό της και να κάνουν τις κατάλληλες κινήσεις οι υπεύθυνοι, ώστε να έρθουν παίκτες να βοηθήσουν την ομάδα πραγματικά. Ο κορμός πρέπει να μείνει για να κυλήσει η διαχείριση ομαλά».

Για το ποια εικόνα της φετινής χρονιάς θυμούνται πιο έντονα:

Ο. Σ.: «Για μένα το παιχνίδι στα Τρίκαλα. Παλέψανε πολύ και τα δώσαμε όλα αλλά ήμασταν στο 0-0, σκοράραμε και είχα πολύ έντονα συναισθήματα τότε».

Β. Π.: «Πέρα από τις νίκες και τα καλά αποτελέσματα, μ’ αρέσει όταν βλέπω τον κόσμο να γεμίζει το γήπεδο. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για έναν ποδοσφαιριστή. Όταν σου δείχνει αγάπη ο κόσμος αυτό δεν ξεπληρώνεται με τίποτα. Πάντα μου δίνει δύναμη και ψυχολογία να συνεχίσω. Θα σκεφτώ καλά τι θα κάνω. Θέλω να μείνω και ευχαριστώ πολύ τον κόσμο και την ομάδα για όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα».

*Ο Ντάρσι Νέτο θα βραβευτεί για την προσφορά του στον Άρη από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θόδωρο Καρυπίδη, πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ