ΠΑΕ Άρης : «Εισιτήρια και μπλούζες φεύγουν, σπεύσατε!»

ΠΑΕ Άρης : «Εισιτήρια και μπλούζες φεύγουν, σπεύσατε!»

Η ενημέρωση των κίτρινων για την αυξημένη κίνηση πριν την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των οπαδών του Άρη για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό (20/05, 5 μ. μ.). Δεν θα είναι μόνο η τελευταία στο Κλεάνθης Βικελίδης για τη σεζόν, αλλά και για τον Ντάρσι Νέτο, που αποσύρεται από την ενεργό δράση και θα βραβευτεί πριν την έναρξη από τον Θόδωρο Καρυπίδη. Επιπλέον, στην τιμή του εισιτηρίου περιλαμβάνεται και αναμνηστική μπλούζα.

Η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της υπενθύμισε τους τρόπους που οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια για το ματς, αναφέροντας αναλυτικά:

«Τα εισιτήρια και τα t-shirts φεύγουν! Σπεύσατε…
Η διάθεσή τους συνεχίζεται σήμερα, Παρασκευή (10:00-14:00 & 17:00-21:00) και αύριο, Σάββατο (10:00-15:00) από την ARIS F.C. Boutique.
Την Κυριακή, την ημέρα του αγώνα με τον Πανσερραϊκό, τα εισιτήρια μαζί με τα t-shirts θα διατίθενται από την ARIS F.C. Boutique από τις 10:00.
Διευκρινίζουμε ότι την Κυριακή θα λειτουργήσουν μόνο δύο εκδοτήρια, επί των οδών Παπαναστασίου και Αλκμήνης, από τις 14:00. Στα εκδοτήρια ο αριθμός των t-shirts θα είναι περιορισμένος.
Να υπενθυμίσουμε ότι τα εισιτήρια κοστίζουν:
• 10 ευρώ στις Θύρες 1, 2, 3
• 15 ευρώ στις Θύρες 7 (επισήμων), 9
• 30 ευρώ στα VIP
Στην τιμή του εισιτηρίου (σε όλες τις θύρες) συμπεριλαμβάνεται και το αναμνηστικό t-shirt.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση συνιστούμε στον κόσμο της ομάδας μας να προμηθεύεται τα εισιτήρια και τα αναμνηστικά t-shirt από την ARIS F.C. Boutique.
Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να προμηθεύονται από την ARIS F.C. Boutique το αναμνηστικό t-shirt στη συμβολική τιμή των 5 ευρώ με την επίδειξη της σχετικής κάρτας. Στην ίδια τιμή είναι και τα παιδικά t-shirts».

https://www.facebook.com/ARIS.FC.OFFICIAL/posts/1726739637414136

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ