Η αποστολή του Άρη για το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας

Η τελευταία αποστολή των κίτρινων για τη φετινή σεζόν.

Η αποστολή του Άρη για το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας | to10.gr

Ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του Άρη για το τελευταίο ματς της φετινής αγωνιστικής περιόδου απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας (27/05, 5 μ. μ.).

Ο Δημήτρης Σπανός ανακοίνωσε την αποστολή, που αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές και θα ταξιδέψει αύριο για το εκτός έδρας παιχνίδι.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει αναλυτικά:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας (27/05, 17:00), στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής (τελευταίας) του πρωταθλήματος της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Δημήτρης Σπανός, ανακοίνωσε την αποστολή (θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για τη θεσσαλική πόλη), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Καντιμοίρης, Μαντζάρης, Νίκιτς, Δεληζήσης, Πλατέλλας, Ιντζόγλου, Μπαστακός, Πασάς, Μπούρμπος, Μαραγκός, Παυλίδης, Μουμίν, Κανακούδης, Χαντί, Μπαργκάν, Τσουμάνης, Λώττας, Κλιγγόπουλος».