Αντίο με αλλαγές στον Άρη

Αντίο με αλλαγές στον Άρη

Ο Άρης αποχαιρετάει την Football League στην σημερινή (5 μ.μ) εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας, με αρκετές διαφοροποιήσεις στο βασικό του σχήμα

Το παιχνίδι που θα κατεβάσει την αυλαία της παρουσίας του Άρη στην Football League θα διεξαχθεί σήμερα (στις 5 μ.μ) στην Καρδίτσα, απέναντι στην τοπική Αναγέννηση. Μετά από τέσσερα χρόνια ο Άρης θα επιστρέψει στη Superleague, έχοντας πετύχει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο τον στόχο της ανόδου.

Ο Δημήτρης Σπανός, πάντως, αναμένεται να παρατάξει στην σημερινή αναμέτρηση μια τελείως διαφορετική ενδεκάδα σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Τερματοφύλακας θα είναι ο Καντιμοίρης. Ο Μπούρμπος θα καλύψει την δεξιά πλευρά της αμυντικής γραμμής, ο Κανακούδης την αριστερή, ενώ Δεληζήσης και Μαραγκός θα είναι το δίδυμο των στόπερ.

Οι Νίκιτς και Μουμίν θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ενώ σε ρόλο επιτελικού μέσου ο Παυλίδης. Ο Πασάς θα παίξει αριστερά στη μεσαία γραμμή, ο Μπαργκάν δεξιά, ενώ ο Μαπστακός θα είναι ο αντικαταστάτης του Διαμαντόπουλου στην κορυφή της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ