Σπανός : «Να ευχηθώ, η ομάδα μου να πρωταγωνιστήσει του χρόνου»

Ο Ελληνας τεχνικός ευχήθηκε στον Αρη να πρωταγωνιστήσει και στη Σούπερ Λίγκα, έστω κι αν ο ίδιος δεν θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία των κίτρινων.

Σπανός : «Να ευχηθώ, η ομάδα μου να πρωταγωνιστήσει του χρόνου» | to10.gr

Κύριος ήρθε και κύριος φεύγει ο Δημήτρης Σπανός. Ο Ελληνας τεχνικός στις δηλώσεις που έκανε μετά το 1-0 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας, αποκάλεσε τον Άρη «ομάδα μου» και για μία ακόμη φορά τόνισε πως είναι τιμή του που δούλεψε στους κίτρινους. Παράλληλα μίλησε για τα «καθαρά» λόγια από τον Θόδωρο Καρυπίδη, τις στιγμές που του έχουν μείνει χαραγμένες, ενώ τόνισε ότι ήθελε η ομάδα του, να τελειώσει σοβαρά την σεζόν.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός:

«Είναι δύσκολη η θέση μου, γιατί μπορώ να μπω και στην αντίθετη πλευρά ενός προπονητής. Τους εύχομαι να το ξεπεράσουν και να φτάσουν στο σημείο που ήταν η Αναγέννηση. Θέλαμε να κλείσουμε την σεζόν, όπως την ξεκινήσαμε. Σοβαρά. Θέλαμε να τονώσουμε το γόητρο του Αρειανού φιλάθλου. Έχει περάσει στον κόσμο ότι παλεύει σε κάθε παιχνίδι όλη τη σεζόν. Αυτό προσπαθήσαμε από το πρώτο λεπτό. Δίκαια κερδίσαμε. Θα μπορούσαμε να το τελειώσουμε πολύ νωρίτερα, έχοντας κατοχή και φάσεις.

Να ευχηθώ στην ομάδα μου, να πρωταγωνιστήσει του χρόνου, όπως και θα το κάνει. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα. Σας ευχαριστώ όλους και ελπίζω αυτές τις μέρες να τα πούμε και από κοντά».

Για τις στιγμές που του έμειναν χαραγμένες: «Υπάρχουν πολλές στιγμές που σου μένουν. Να ξεκινήσω από την έναρξη; Την Μπόκα; Την Παναχαϊκή; Τον Πανσερραϊκό. Είναι μεγάλη ομάδα που δημιουργεί στιγμές που παραμένουν χαραγμένες. Μπορείς να ζήσεις στιγμές που δεν θα τις ζήσεις αλλού».

Για τον αν έχει συζητήσει με τον Θόδωρο Καρυπίδη: «Δεν μιλήσαμε αλλά τα ευκόλως εννούμενα παραλείπονται. Με τον πρόεδρο έχω καθημερινή επικοινωνία. Ξέρει και ξέρω. Το να πούμε κάτι κάτι ψεύτικο, δεν είναι σωστό. Είμαστε μεγάλα παιδιά που ξέρει ο ένας τον άλλο. Υποχρέωση του κ. Καρυπίδη είναι μια: Να τελειώσει η σεζόν και να είναι όλα καλά. Δεν έχω το δικαίωμα να ζητήσω κάτι παραπάνω και δεν είναι υποχρεωμένος να μου δώσει κάτι».