Κλιγγόπουλος: «Χαρούμενος για το ντεμπούτο μου»

Κλιγγόπουλος: «Χαρούμενος για το ντεμπούτο μου»

Ο 20χρονος αμυντικός μίλησε για τη συμμετοχή του στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας, την πρώτη επίσημη με τα χρώματα του Άρη.

Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τη φανέλα του Άρη έκανε ο Δημήτρης Κλιγγόπουλος στην αναμέτρηση κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, αντικαθιστώντας τον Χρήστο Μπούρμπο στο ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου.

Ο 20χρονος, που υπέγραψε συμβόλαιο με τους κίτρινους στις αρχές του προηγούμενου Αυγούστου κατά την προετοιμασία, με δηλώσεις του εξέφρασε τη χαρά του για τη συμμετοχή του και τόνισε πως αισθάνεται δικαίωση. «Νιώθω πολύ χαρούμενος που έκανα το ντεμπούτο μου. Θέλαμε να κλείσουμε με ευχάριστο τρόπο τον κύκλο που ξεκινήσαμε. Όλα πήγαν καλά και πλέον κοιτάμε τη νέα σεζόν».

Για το αν νιώθει δικαιωμένος που αγωνίστηκε σήμερα: «Σίγουρα είναι μια δικαίωση, έναν χρόνο περίπου μετά την υπογραφή του συμβολαίου μου. Καταλαβαίνω τον προπονητή, γιατί είχε 30 παίκτες και έτσι ήταν πολύ δύσκολο να βγάλει συμπεράσματα. Είμαι χαρούμενος που, έστω και αν ήταν στο τελευταίο παιχνίδι, έπαιξα για ένα ημίχρονο και έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες της ομάδας».

Ο Δημήτρης Σπανός πήρε το λόγο μετά την τοποθέτηση του νεαρού αμυντικού και πρόσθεσε: «Το όνομα Άρης να μην αφήνει πίσω ταλέντα, τα οποία δεν πρέπει να αφήσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ