Μελισσάς: «Είμαστε έτοιμοι για τον τελικό»

Μελισσάς: «Είμαστε έτοιμοι για τον τελικό»

Με 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή η Κ19 του Άρη για τον τελικό πρωταθλήματος Νέων

Για την Αθήνα, όπου θα διεξαχθεί ο αυριανός τελικός Νέων της Football League, αναχώρησε η αποστολή του Άρη, με 21 παίκτες στην αποστολή.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Με διάχυτη την αισιοδοξία για την κατάκτηση του τίτλου, αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι η αποστολή της ομάδας K19 του ΑΡΗ για την Αθήνα.

Ο αυριανός τελικός του πρωταθλήματος Football League Νέων της αγωνιστικής περιόδου 2017–2018, με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα του Εργοτέλη, θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων («Δ. Δημητρίου») στις 16:30.

Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής πρωινής προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας Κ19 του ΑΡΗ, Πασχάλης Μελισσάς, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Σταυρίδης, Σεβαστίδης, Πολυχρόνου, Καλλίδης, Δεληζάνος, Σεγκεργκής, Μουρατίδης, Γιάντσιος, Μπαγκαλιάνης, Ψωματάκης, Παπαγεωργίου, Μπακούτσης, Τράκας, Κανταρτζής, Εμμανουηλίδης, Μπουλγκουρίδης, Χατζηπιρπιρίδης, Ιωσηφίδης, Χατζηιγνατιάδης, Καρβούνης, Δουζδαμπάνης.

Ο προπονητής της Κ19 του ΑΡΗ, Πασχάλης Μελισσάς, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Το παιχνίδι με τον Εργοτέλη είναι αυτό που περιμέναμε τον τελευταίο καιρό. Προετοιμαστήκαμε καλά και είμαστε έτοιμοι για τον τελικό. Έχουμε ξεκάθαρο πλάνο για τον συγκεκριμένο αγώνα. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες που έχει, όμως, είμαστε αποφασισμένοι για τη νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ