Μπακαλάρος: «Έχει πιθανότητες να αγωνιστεί στη Super League η Παναχαϊκή»

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Κώστας Μπακαλάρος τόνισε στους συνεργάτες του πως υπάρχουν αρκετές πιθανότητες η αχαϊκή ΠΑΕ να αγωνιστεί του χρόνου στη Super League.

Μπακαλάρος: «Έχει πιθανότητες να αγωνιστεί στη Super League η Παναχαϊκή» | to10.gr

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Κώστας Μπακαλάρος μίλησε στους συνεργάτες του για τις πιθανότητες που υπάρχουν ώστε η ομάδα της Πάτρας να αγωνιστεί τη νέα χρονιά στη Super League. Ο Μπακαλάρος ζήτησε από τους ανθρώπους της ΠΑΕ να είναι σε ετοιμότητα διότι αν εφαρμοστεί η αναδιάρθρωση που ετοιμάζει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, τότε η Παναχαϊκή θα παίξει στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ισχυρός άνδρας της αχαϊκής ομάδας επιστρέφει σε λίγες μέρες από επαγγελματικό ταξίδι στο Μεξικό και όπως όλα δείχνουν μέχρι την επιστροφή του πιθανόν να υπάρχουν εξελίξεις σχετικά με την κατηγορία που θα γωνίζεται ο σύλλογος, προκειμένου να διαμορφωθεί και το ρόστερ.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος της Παναχαϊκής: «Συνεχίζουμε να είμαστε σε αναμονή. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αλλάξουμε κατηγορία και να αγωνιστούμε στην Super League αλλά και πιθανότητες να παραμείνουμε στην Football league. Ακόμα δεν ξέρουμε την κατηγορία και τον στόχο που θα έχουμε την νέα περίοδο. Δεν εξαρτάται από εμάς η αναδιάρθρωση της Super League. Το βέβαιο είναι ότι ανάλογα με την κατηγορία που θα αγωνιστούμε θα υπάρχει και η ανάλογη ενίσχυση».