Αποβλήθηκε από τη Football League o Αχαρναϊκός!

Αποβλήθηκε από τη Football League o Αχαρναϊκός!

Την-αναμενόμενη- αποβολή του Αχαρναϊκού από το πρωτάθλημα ανακοίνωσε και επίσημα η Football League.

Τέλος εποχής για τον Αχαρναϊκό στη Football League, καθώς η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε την αποβολή της ομάδας του Μενιδίου, ως απόρροια των οφειλών σε πρώην ποδοσφαιριστές της.

Υπενθυμίζεται ότ Αχαρναϊκός είχε ήδη τιμωρηθεί δύο φορές με -27 βαθμούς τη φετινή σεζόν, λόγω των οφειλών του και ήταν σίγουρο ότι αργά ή γρήγορα θα αποβαλλόταν από το πρωτάθλημα.

Έτσι, η Football League θα συνεχιστεί με 17 ομάδες με την ομάδα του Μενιδίου να υποβιβάζεται αυτόματα στη Γ’ Εθνική. Παράλληλα, η αποβολή του Αχαρναϊκού σημαίνει πως κάθε αγωνιστική από εδώ και πέρα θα υπάρχει μια ομάδα που θα έχει ρεπό, μιας και θα παίρνει τους τρεις βαθμούς χωρίς να αγωνιστεί.

Η ανακοίνωση της Football League:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE στη δια περιφορά συνεδρίασή του την 14-11-2017, απέβαλλε την ΠΑΕ NEOΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, σύμφωνα με το άρθρο 24 παρ. 5 του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών, διότι υπέπεσε τρεις (3) φορές σε παράβαση που αφορά ποινές οι οποίες επιβάλλονται λόγω μη καταβολής χρηματικών αποζημιώσεων από οποιαδήποτε αιτία σε ποδοσφαιριστές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ