Εργοτέλης: Ανανέωσε με Μπουτσάκη

Ο 24χρονος μέσος υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο με την ομάδα της Κρήτης.

Εργοτέλης: Ανανέωσε με Μπουτσάκη | to10.gr

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Μπουτσάκη για άλλα τρία χρόνια ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης η ΠΑΕ Εργοτέλης. Ο 24χρονος μέσος έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους του συλλόγου του Ηρακλείου και θα παραμείνει στο ρόστερ της κρητικής ομάδας.

Mετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω στην οικογένεια του Εργοτέλη. Μετά τα όσα έζησα την περυσινή χρονιά δεν ήταν δύσκολο να πω αμέσως το «ναι» στην ανανέωση της συνεργασίας μου. Είναι μια ομάδα με ιδανικές συνθήκες για τον κάθε ποδοσφαιριστή. Υπάρχει εξαιρετική οργάνωση και γενικότερα δουλεύει πάνω σε επαγγελματικά πλαίσια. Ήδη γίνεται προσπάθεια να μείνει όλος ο βασικός κορμός γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για το στόχο και το πλάνο του Εργοτέλη πάνω και στο οποίο χτίζετε το μέλλον της ομάδας μας. Θέλω να συνδυάσω τους στόχους μου με αυτούς της ομάδος και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε πηγαίνοντας την ομάδα εκεί που πραγματικά αξίζει».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σε μια ακόμα ανανέωση συμβολαίου προχώρησε η ομάδα μας. Ο λόγος για τον Γιάννη Μπουτσάκη ο οποίος συμφώνησε με τους ανθρώπους της ομάδας μας και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο το οποίο θα έχει διάρκεια τριών χρόνων».