Επίσημο : Ο Σπανός ανέλαβε την Κέρκυρα

Επίσημο : Ο Σπανός ανέλαβε την Κέρκυρα

Η Κέρκυρα ανακοίνωσε ότι ο μέχρι πρότινος προπονητής του Άρη, Δημήτρης Σπανός, αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η Κέρκυρα ανακοίνωσε ότι ο Δημήτρης Σπανός αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της, στην προσπάθεια που ετοιμάζονται να κάνουν οι Νησιώτες για επιστροφή στη Superleague, μετά τον υποβιβασμό τους στη Football League την περασμένη σεζόν. Ο 49χρονος Έλληνας τεχνικός έχει εργαστεί σε Αναγέννηση Άρτας, Βύζαντα Μεγάρων, Αίαντα Σαλαμίνας, Ρόδο, Παναχαϊκή, Παναιγιάλειο, Ερμιονίδα, Πανελευσινιακός, Λαμία, Απόλλωνα και Απόλλωνα Σμύρνης.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε βρέθηκε στον Άρη και είχε απολογισμό 24 νίκες, 8 ισοπαλίες και 2 ήττες, ενώ κατάφερε να τον επαναφέρει στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο 64χρονος Ισπανός, Πάκο Ερέρα, είναι ο άνθρωπος που τον διαδέχθηκε στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση Φαιάκων για τον Σπανό:

«Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Δημήτρη Σπανό. Μαζί του θα βρίσκονται, ο βοηθός του Πέτρος Στοιλας και ο γυμναστής Σωτήρης Βίνο. Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ