Ανακοίνωσε Ισαχάκου ο Εργοτέλης

Ανακοίνωσε Ισαχάκου ο Εργοτέλης

Η κρητική ομάδα απέκτησε τον 24χρονο Γκανέζο αριστερό μπακ, που αγωνιζόταν στη βελγική Λιρς.

Στη Football League με τα χρώματα του Εργοτέλη θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Γιακούμπου Ισαχάκου. Ο 24χρονος αριστερός μπακ ταξίδεψε στο Ηράκλειο, τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση του κρητικού συλλόγου και υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Ο Γκανέζος άσος τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στο Βέλγιο με τη Λιρς, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Εργοτέλη τόνισε ότι θα δώσει τα πάντα για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα.

Συγκεκριμένα, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην ομάδα του Εργοτέλη. Πρόκειται για ένα σοβαρό και οργανωμένο σύλλογο, με στόχους και φιλοδοξίες. Είμαι έτοιμος για μία νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα και εύχομαι στο τέλος της σεζόν να πετύχουμε κάτι το φανταστικό».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Ο 24χρονος (17/6/1994) ποδοσφαιριστής έφτασε χθες στο Ηράκλειο και σήμερα βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας μας όπου παρουσία του τεχνικού διευθυντή Σταύρου Λαμπράκη και του παράγοντα της ομάδος μας Μανόλη Σεβαστάκη υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διάρκειας δυο χρόνων. Ο Yakubu Issahaku αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Το 2014 πήρε μεταγραφή από την JMG Accra της Γκάνας στην Lierse με την φανέλα της οποίας αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια (έως το Μάιο του 2018)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ