Παναχαϊκή : Τέλος ο Χαλκιάς

Παναχαϊκή : Τέλος ο Χαλκιάς

Παρελθόν από την πατραϊκή ομάδα αποτελεί ο τελευταίος εν ενεργεία παίκτης της εθνικής ομάδας του 2004.

Το τέλος της συνεργασίας της με τον διεθνή τερματοφύλακα, Κώστα Χαλκιά ανακοίνωσε η Παναχαϊκή, του τελευταίου εν ενεργεία παίκτη της θρυλικής εθνικής ομάδας του 2004, η οποία κατέκτησε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Πορτογαλία.

Ο 44χρονος πλέον Χαλκιάς έπαιξε τα δύο τελευταία χρόνια στην ομάδα της Πάτρας, ενώ κατά την διάρκεια της καριέρας του αγωνίστηκε σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Άρη, Ηρακλή, Απόλλωνα Σμύρνης και στο εξωτερικό σε Πόρτσμουθ (Αγγλία) και Μούρθια (Ισπανία).

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή:

«Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 ανακοινώνει το τέλος συνεργασίας της με τον Πρωταθλητή Ευρώπης, Κώστα Χαλκιά. Για την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ η καθοριστική συμμετοχή του πρώην διεθνούς τερματοφύλακα στο εγχείρημα που ξεκίνησε το 2016 αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή.

Ο Κώστας Χαλκιάς με το ήθος και την αφοσίωση του αποτέλεσε έναν από τους βασικούς και συνάμα καθοριστικούς πρωταγωνιστές στην πορεία της ομάδας. Η εμβληματική προσωπικότητα του καθώς και η πλούσια σε εμπειρίες και παραστάσεις αγωνιστική του καριέρα συνέβαλλαν τα μέγιστα στην δημιουργία καλού κλίματος στα αποδυτήρια παραδίδοντας ο ίδιος μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού.

Του οφείλουμε από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για την παρουσία του στην Ομάδα, η οποία θα αποτελεί ανεξάντλητη πηγή παραδειγματισμού. Η πόρτα της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ θα παραμείνει ανοιχτή για τον Κώστα Χαλκιά και η προσφορά του σημείο αναφοράς για την πορεία της Ομάδας.
Καλή συνέχεια, Κώστα».

Ο Χαλκιάς απάντησε με τον ίδιο τρόπο στους ανθρώπους της Παναχαϊκής, τους οποίος ευχαρίστησε για τη συνεργασία: «Ευχαριστώ από καρδιάς τα μέλη της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, τον Κώστα Κατσουράνη, το Τεχνικό Επιτελείο, τους Συμπαίκτες μου, τους Υπαλλήλους του Ποδοσφαιρικού Τμήματος καθώς και όλο το Προσωπικό της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλαθλο κόσμο της Παναχαϊκής και εύχομαι στην Ομάδα ό,τι καλύτερο».

Ακόμη η Παναχαϊκή ανακοίνωσε επίσημα το τέλος της συνεργασίας και με τον τερματοφύλακα Σπύρο Βρονταρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ