Ανακοίνωσε Καραγιάννη ο Κισσαμικός

Ανακοίνωσε Καραγιάννη ο Κισσαμικός

Η ομάδα της Κρήτης απέκτησε στον 24χρονο μεσοεπιθετικό, που έμεινε ελεύθερος από τη Λαμία.

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση για τα δεδομένα της Football League προχώρησε ο Κισσαμικός, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξανδρου Καραγιάννη.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Λαμία και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με το σύλλογο των Χανιών. Ο άσος από τα Γρεβενά την περσινή σεζόν πραγματοποίησε συνολικά 18 συμμετοχές με τη φανέλα της Λαμίας και είχε 2 γκολ, αλλά και 3 ασίστ.

Ο Καραγιάννης ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Αρη και το 2012 μεταπήδησε στην πρώτη ομάδα. Το 2014 πήρε μεταγραφή στον ΑΟ Χανιά και ένα χρόνο αργότερα μετακόμισε στη Λαμία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Καραγιάννη. Είναι γεννημένος στις 25 Οκτωβρίου 1993 και για πρώτη φορά “εμφανίστηκε” στις εθνικές κατηγορίες με τον Πυρσό Γρεβενών.

Στη συνέχεια εντάχθηκε στην Κ20 του Άρη και τη σεζόν 2012-2013 έγινε επαγγελματίας στους “κίτρινους”, με τους οποίους σε δύο σεζόν μέτρησε συνολικά 10 συμμετοχές – 1 γκολ στη Super League και 3 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας. Το 2014 ήρθε για πρώτη φορά στα Χανιά, κάνοντας 17 συμμετοχές με 3 γκολ στη Football League και 6 συμμετοχές με 1 γκολ στο Κύπελλο Ελλάδας με τον ΑΟΧ. Την τελευταία τριετία αγωνίστηκε στη Λαμία, βοηθώντας την σημαντικά στην ιστορική άνοδο στη Super League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ