Κισσαμικός : Κλείνει ο Κουσκουνάς

Κισσαμικός : Κλείνει ο Κουσκουνάς

Μια ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νίκου Κουσκουνά βρίσκεται ο Κισσαμικός σύμφωνα με πληροφορίες από to10.gr.

Ο Κισσαμικός βρίσκεται μια ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νίκου Κουσκουνά. Ο 29χρονος επιθετικός τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα των Χανίων και σύμφωνα με πληροφορίες από to10.gr αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο του στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετές ομάδες της Football League είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Έλληνα στράικερ, μεταξύ των οποίων και τα Τρίκαλα, όμως ο παίκτης προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του στην Κρήτη και τον Κισσαμικό. Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε τελικό στάδιο και πιθανότατα μέχρι τη Δευτέρα να έχει ανακοινωθεί η συμφωνία.

Ο Κουσκουνάς πέρσι άρχισε τη σεζόν στον ΟΦΗ, όμως στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο συμφώνησε με τη Δόξα Δράμας. Με τους Κρητικούς ο 29χρονος είχε 7 παιχνίδια και πέτυχε τρία γκολ, ενώ με την ομάδα της Δράμας έπαιξε σε 20 ματς και πέτυχε 15 τέρματα. Τις προηγούμενες τέσσερις σεζόν μάλιστα σε Β’ και Γ’ Εθνική έβαλε 79 γκολ!

Ο Έλληνας επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του στον Ολυμπιακό Λουτρακίου και  αγωνίστηκε σε Αστέρα Τρίπολης, Φωστήρα, Παναχαϊκή, Παναιγιάλειο, Κεραυνό Κερατέας, Αία Σαλαμίνας, Ατρόμητο Χιλιομοδίου, Μανδραϊκό, Πανελευσινιακό, Τρίκαλα και ΟΦΗ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ