Τους έχει στο… χαλαρό ο Παπαδόπουλος

Ρεπό έδωσε στους παίκτες του ΟΦΗ ο Νίκος Παπαδόπουλος, για την Παρασκευή (20/10) πριν ξεκινήσουν τα... δύσκολα για το ματς με τον Πλατανιά για το Κύπελλο.

Τους έχει στο… χαλαρό ο Παπαδόπουλος | to10.gr

Το πρωτάθλημα της Football League ακόμη δεν έχει ξεκινήσει και οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ προσπαθούν να παραμείνουν “ετοιμοπόλεμοι” από τις καθημερινές προπονήσεις τις οποίες επιβλέπει ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ωστόσο, για την Παρασκευή (20/10) ο τεχνικός της κρητικής ομάδας αποφάσισε να τους δώσει ρεπό, ώστε να χαλαρώσουν για τα καλά πριν ξεκινήσει η προετοιμασία για το ματς με τον Πλατανιά για το Κύπελλο.

Η… μάχη της Κρήτης θα γίνει την Πέμπτη (26/10) στο “Γεντί Κουλέ” με τον Έλληνα προπονητή να θέλει να δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην προετοιμασία του πρώτου επίσημου παιχνιδιού για την ομάδα του από το Σάββατο (21/10) και έπειτα.

Παρόλα αυτά ο Παπαδόπουλος δεν μπορεί από τώρα να υπολογίζει στους Μανώλη Μονιάκη και Αλέξη Περογαμβράκη που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα τραυματισμών. Στα χέραι του ιατρικού επιτελείου του ΟΦΗ βρίσκεται και ο Νίκος Ζιαμπάρης που έχει θέμα στους προσαγωγούς, όμως, η κρισιμότητα της κατάστασής του θα κριθεί στην προπόνηση του Σαββάτου (21/10).