Καλαϊτζίδης : «Μου είπαν ότι αν δεν στήσω αγώνες, ο Απόλλων δεν θα ανέβει»

Καλαϊτζίδης : «Μου είπαν ότι αν δεν στήσω αγώνες, ο Απόλλων δεν θα ανέβει»

Ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρης Καλαϊτζίδης σε δηλώσεις του ανέφερε πως του είπαν ότι αν δεν μπει σε ομάδα ατόμων που στήνουν αγώνες, η ομάδα του δεν θα ανέβει κατηγορία.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης είναι αποφασισμένος να καταθέσει στον εισαγγελέα τα όσα είχε καταγγείλει περί στησίματος αγώνων στη Football League. Ο τεχνικός του Απόλλωνα Πόντου μίλησε στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» αποκαλύπτοντας πως τον πλησίασε παράγοντας μιας ΠΑΕ λέγοντάς του ότι αν δεν μπει σε μια ομάδα που στήνει αγώνες, ο Απόλλωνας δεν θα ανέβει στη Superleague.

Μάλιστα, έπειτα από την εισαγγελική παρέμβαση που έγινε στον Έλληνα τεχνικό, το θέμα αποκτά μεγάλη σημασία. Ο Καλαϊτζίδης κλήθηκε να καταθέσει στην αθλητική εισαγγελέα Θεσσαλονίκης την ερχόμενη Παρασκευή (1/12) για τα όσα συνέβησαν.

Αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε ο έμπειρος προπονητής:

«Με πλησίασε ένας άνθρωπος που ηγείται μιας ΠΑΕ, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, να μου πει ότι αν δεν μπω σε ένα γκρουπ ομάδων που θα στήνονται κάποιοι αγώνες δεν θα μπορέσει η ομάδα να πετύχει την άνοδο. Του αρνήθηκα και του είπε ότι είναι στάση ζωής για μένα και ό,τι πέφτει στην αντίληψή μου θα το πολεμήσω. Αυτό μου είπε ότι θα είναι πολύ δύσκολο και του απάντησα ότι και την προηγούμενη σεζόν ήταν δύσκολα τα πράγματα, αλλά με την αγωνιστική δυναμική που έχει η ομάδα τα ξεπεράσαμε», είπε στην αρχή ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Σχετικά με το αν αυτά τα ματς θα τα χρησιμοποιούσαν για το στοίχημα, απάντησε: «Θα τα χρησιμοποιούσαν μέσω του στοιχήματος και θα υπήρχαν συμφωνίες μεταξύ των ομάδων για να έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Για το αν γνωρίζει κάτι για φετινά παιχνίδια της Football League, είπε: «Ο ίδιος μου είχε εξομολογηθεί ότι δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά για να μπορεί η ομάδα να στέκεται στην κατηγορία. Για φέτος ξέρω περιστατικά, φαίνονται και θα πάω να καταθέσω στην κυρία εισαγγελέα. Θα ονοματίσω τον ποδοσφαιρικό παράγοντα. Ό,τι γνωρίσω θα τα καταθέσω. Για άλλες περιπτώσεις έχω δει και για άλλες είχα πληροφορίες από ποδοσφαιριστές των συγκεκριμένων ομάδων».

Όσον αφορά τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση, επεσήμανε: «Υπάρχουν τεχνικοί διευθυντής, πρόεδροι, ποδοσφαιριστές. Οι αγώνες δεν στήνονται μεταξύ προέδρων, γίνεται με ποδοσφαιριστές. Αυτός μου είπε ότι έχει τέσσερα-πέντε παιδιά που ελέγχει. Υπάρχουν συγκεκριμένα φετινά περιστατικά τα οποία και θα καταθέσω με ονοματεπώνυμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ