Βέροια – Σπάρτη 1-0

Βέροια – Σπάρτη 1-0

Η Βέροια επικράτησε εντός έδρας της Σπάρτης με 1-0 και πήρε την τρίτη της νίκης στο φετινό πρωτάθλημα της Football League.

Μπορεί να έφτασε 6η αγωνιστική για να φτάσει σε ένα… εντός των τειχών «τρίποντο», αλλά τα κατάφερε η Βέροια η οποία επικράτησε 1-0 της Σπάρτης στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Football League κι αναρρηχήθηκε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Με ένα γκολ του… Ρούνεϊ Βάνκενβαϊ στο 76′ η Βέροια επικράτησε της Σπάρτης, σε έναν αγώνα που διεξήχθη σε κακό αγωνιστικό χώρο, εξαιτίας της δυνατής βροχής που προηγήθηκε.

Κόντα στο 1-0 στο 38΄ήρθαν οι φιλοξενούμενοι όταν όταν η σέντρα – σουτ του Μπαρέττα σταμάτησε στο δοκάρι, με την άμυνα να απομακρύνει και το 0-0 να παραμένει μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη, η Σπάρτη είχε την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να γίνεται απειλητική. Η Βασίλισσα του Βορρά Βέροια ευτύχησε να πετύχει το γκολ της νίκης στο 76′ με τον Ρούνεϊ να εκμεταλλεύεται την σέντρα του Ουνγιαλίδη και με κεφαλιά να κάνει το 1-0 για την ομάδα του.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Βέροια (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκόζης, Σουλιώτης, Καψάλης, Βάλις, Ουνιαγλίδης, Μπλέτσας, Δόρης, Λάσκαρης, Μπαστιάνος, Λίταινας, Βάνκενβαϊ

Σπάρτη (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Γιακουμής, Βοσνακίδης, Μάγκας, Ζουλιώτης, Νιάρος, Παναγιώτου, Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Ράντι, Μπαρέττας, Ράνος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ