Τρίκαλα – Απόλλων Πόντου 0-0

Τρίκαλα – Απόλλων Πόντου 0-0

Τα Τρίκαλα δεν κατάφεραν να κερδίσουν για ένα ακόμη παιχνίδι στην έδρα τους, μετά το 0-0 με τον Απόλλωνα Πόντου, αλλά ξέφυγαν από την επικίνδυνη ζώνη.

Τα Τρίκαλα ήρθαν ισόπαλα χωρίς τέρματα (0-0) με τον Απόλλωνα Πόντου για την 6η αγωνιστική της Football League. Με τον βαθμό αυτό η ομάδα της Θεσσαλίας έφτασε τους έξι βαθμούς και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη.

Όσον αφορά το ματς, η ομάδα από την Θεσσαλονίκη μπήκε καλύτερα στο ματς και στο 23ο λεπτό είχε δοκάρι με τον Ενλουντούλου. Αυτή όμως ήταν και η μοναδική ευκαιρία στο ματς για το πρώτο ημίχρονο.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, οι δύο ομάδες ξεκίνησαν νωθρά παίζοντας κακό ποδόσφαιρο και η πρώτη φάση ήρθε στο 68ο λεπτό. Συγκεκριμένα, ο Λιόνης βρέθηκε τετ α τετ με τον Αποστολίδη. όμως δεν κατάφερε να τον νικήσει.

Στο τελευταίο 20λεπτο, οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς κι έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη. Αρχικά στο 81΄ με τον Γροντή να μην βρίσκει στόχο από καλή θέση, και εν συνεχεία στο 90΄ όπου ο Λόπεθ κράτησε δις ανέπαφη την εστία του σε προσπάθεια του Τσίπρα, με αποτέλεσμα να μείνει το 0-0 μέχρι το τέλος.

Τρίκαλα (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Γιαννίτσης, Βέρτζος, Ανδρεόπουλος, Τεγούσης, Ντίνας (63′ Γροντής), Ντιατά (55′ Καπός), Μπουντόπουλος (46′ Τσίπρας), Τόμιτς.

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Καπίας (39′ λ.τρ. Καλαϊτζίδης), Γεωργιάδης, Συμελίδης, Ν΄Λουντουλού (54′ λ.τρ. Λιόνης), Καλογέρης, Βεργώνης, Μπρίτο (83′ Κυβελίδης), Χασομέρης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ