Οπαδοί Σπάρτης : «Όποιος δεν μπορεί να πάει σπίτι του»

Οπαδοί Σπάρτης : «Όποιος δεν μπορεί να πάει σπίτι του»

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Σπάρτης, μέσω ανακοίνωσης τους, εξέφρασαν τη στήριξη τους στον πρόεδρο της ομάδας, Δημήτρη Νικόλαρο, ενώ προειδοποίησαν τους παίκτες προκειμένου να βελτιώσουν την αγωνιστική τους εικόνα.

Την πλήρη στήριξη προς την διοίκηση της Σπάρτης εξέφρασαν με ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας Τριακόσιοι, οι οποίοι προειδοποίησαν και τους παίκτες της ομάδας ούτως ώστε να βελτιώσουν την αγωνιστική τους εικόνα, αναφερόμενοι κυρίως στα παιχνίδια κόντρα σε Ολυμπιακό (Κύπελλο) και Βέροια (πρωτάθλημα).

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών της Σπάρτης:

«Έχουμε εξηγήσει δεκάδες φορές, μα θα το κάνουμε ακόμα μια φορά για να σιγουρευτούμε πως και ο πιο ανόητος θα κατανοήσει το αυτονόητο.

Στηρίζουμε την τωρινή Διοίκηση της Σπάρτης γιατί γνωρίζουμε πως δρα με γνώμονα το καλό της ομαδας ακομα και αν υπάρχουν επιμέρους διαφωνίες ως φίλαθλοι.

Έτσι και τώρα στην παρούσα φάση θα κάνουμε το ίδιο και θα συνεχίσουμε να την στηρίζουμε ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ λειτουργήσει όπως είχε δεσμευτεί από την ήμερα που ανέλαβε τα καθήκοντά της.

Καλωσορίζουμε τον Θωμά Γράφα στην ομάδα και του ευχόμαστε δουλειά, δουλειά, δουλειά. Η ομάδα ήταν προφανές πως χρειαζόταν ένα ηλεκτροσόκ (εφόσον δεν έχει αρχίσει ακόμα η μεταγραφική περίοδος)και η λύση ήταν η αλλαγή προπονητή.

Υ.Σ. Για τους παίχτες της ομάδας εως τωρα υπήρξε ανοχή και κατανόηση.

Όμως εικόνες όπως αυτή με Καραϊσκάκη και ακόμα χειρότερα με Βέροια από εδώ και στο εξής ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ……

Οποίος δεν μπορεί να πάει σπίτι του,οποιος παλέψει και ματώσει θα μας βρει δίπλα του σύμμαχους και υποστηρικτές.

Ξεχάστε τα ημίμετρα.

TRIAKOSIOI -SPARTA-FANS»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ