Football League : Χ-άνεται η Δόξα, ανεβαίνουν Σπάρτη, Τρίκαλα

Football League : Χ-άνεται η Δόξα, ανεβαίνουν Σπάρτη, Τρίκαλα

Η Δόξα Δράμας δεν κατάφερε να κερδίσει τον ΑΟΧ Κισσαμικός (1-1) και έμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς τρίποντο. Αντίθετα με νίκες συνέχισαν Σπάρτη και Τρίκαλα.

Νέα απώλεια βαθμών για τη Δόξα Δράμας, η οποία έμεινε στο 1-1 με τον ΑΟΧ Κισσαμικός και έμεινε ακόμα πιο πίσω από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, με τους Μαυραετούς να δείχνουν πως δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα τις ήττες από Άρη και Παναχαϊκή.

Οι Κρητικοί έκαναν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και κατάφεραν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε έναν από τους διεκδικητές της ανόδου. Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο και έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Αποστολίδη (11′, 20′). Οι γηπεδούχοι συνήλθαν μετά το μισάωρο, αλλά χωρίς να είναι ιδιαίτερα απειλητικοί, με εξαίρεση δύο φάσεις του Μπαϊκαρά (31′, 43′).

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 57′ ο ΑΟΧ Κισσαμικός λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ, η κεφαλιά του Παντελάκη, όμως, σταμάτησε στο δοκάρι του Μένκα. Ο,τι δεν πέτυχαν οι Χανιώτες, το κατάφερε η Δόξα επτά λεπτά αργότερα με πλασέ του Μαρκόπουλου, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή λίγο νωρίτερα. Ο Παντελάκης τελικά σκόραρε με τη… δεύτερη, καθώς στο 77′ βρέθηκε αφύλακτος μετά από κόρνερ και ευστόχησε για το 1-1. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με την Δόξα Δράμας να φτάνει τους 14 βαθμούς και να μένει στην 4η θέση, ενώ ο ΑΟΧ Κισσαμικός βρίσκεται στην 12η θέση με 9 πόντους.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Άγγελος Διγκόζης): Μένκα, Σπυρόπουλος, Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι, Βιτλής, Ριζογιάννης, Κάσες, Γουνδουλάκης (60’ Μαρκόπουλος), Μπαϊκαρά, Τσούτσης (73’ Ντατίδης), Ματσούκας (84’ Πετρόπουλος).

ΑΟ ΧΑΝΙΑ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Αρναούτογλου, Μαρκόπουλιώτης, Παντελάκης, Τόλι, Ζιούλης, Γκίνη, Λεμονής, Χαλκιαδάκης (93’ Σερβιλάκης), Βρεττός (90’ Ντάγκρας), Αποστολίδης (88’ Νικόλτσης).

Σπάρτη – Πανσερραϊκός 1-0

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Σπάρτη, η οποία επικράτησε του Πανσερραϊκού εντός έδρας με 1-0. Η ομάδα του Θωμά Γράφα ανέβηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και βρίσκεται μόλις στο -2 από την δεύτερη Παναχαϊκή.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν από την αρχή του αγώνα και μόλις στο 10′ άνοιξαν το σκορ με σουτ του Μπαρέττα μετά από φάση διαρκείας. Ο Πανσερραϊκός είχε μια φλύαρη κατοχή από εκείνο το σημείο και μετά, χωρίς να μπορεί να απειλήσει.

Στο δεύτερο μέρος η Σπάρτη έφτασε κοντά στο 2-0 σε δύο περιπτώσεις, αρχικά με τον σκόρερ Μπαρέττα να βλέπει τον Ρίστιτς να να τον σταματάει σε τετ α τετ (60′), ενώ ένα λεπτό αργότερα απέκρουσε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Ράνου και την κεφαλιά του Μπαρέττα.

Η πίεση του Πανσερραϊκού αυξήθηκε, χωρίς αποτέλεσμα όμως, με τους γηπεδούχους να χάνουν ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία στο 92′ με τον Γουόρντεντ. Το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με την Σπάρτη να επιβεβαιώνει την ανοδική της πορεία και να ανεβαίνει στην πέμπτη θέση με 14 βαθμούς, ενώ ο Πανσερραϊκός έμεινε στους 10 πόντους και την 9η θέση.

ΣΠΑΡΤΗ (Θωμάς Γράφας): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Παναγιώτου, Βοσνακίδης, Νιάρος, Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Ράντι (83′ Γραικός), Μπέλης (68′ Γουόρντεν), Μπαρέττας (75′ Τσιμότζι), Ράνος.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Ρίστιτς, Στέβιτς, Τσελεπίδης, Τσαμούρης, Ιωαννίδης, Τσιμίκας, Ρούτσης, Γιαξής (63′ Γκέκας), Δούμτσιος (84′ Ζυγκερίδης), Πόζογλου (90’+1′ Βοσκόπουλος), Γκούρτσας.

ΑΕ Καραϊσκάκης – Τρίκαλα 0-1

Τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη τους πανηγύρισαν τα Τρίκαλα, τα οποία επικράτησαν με 1-0 στην έδρα του Καραϊσκάκη, σπάζοντας και το εντός έδρας αήττητο της ομάδας από την Άρτα.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο ξεκίνημα του αγώνα και είχαν την πρώτη καλή στιγμή μόλις στο 4′ με την κεφαλιά του Τσοντάκη. Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου ανέβασε την απόδοση της και έφτασε κοντά στο 0-1 σε δύο περιπτώσεις, αλλά οι Τόμιτς (13′) και Καπού (30′) δεν βρήκαν στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Καραϊσκάκης έφτασε κοντά στο 1-0, όμως η κεφαλιά του Λουκίνα σταμάτησε στο δοκάρι του Αποστολίδη. Αυτό που δεν κατάφεραν οι Αρτινοί το πέτυχαν τα Τρίκαλα με τον Καπού να νικάει με σουτ τον Ραχιώτη στο 82′. Οι Ηπειρώτες πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά δεν τα κατάφεραν μένοντας στην 8η θέση με 12 βαθμούς, ενώ οι Κυανέρυθροι ανέβηκαν στην 6η θέση με 14 βαθμούς.

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Ραχιώτης, Παπανίκου, Τσοντάκης (86′ Τσάκαλος), Καραγιαννίδης, Αβραμίδης, Μακρής, Κόλλινς, Χούσος (69′ Κυριάκης), Δημητριάδης, Γυφτοκώστας (87′ Μουκίδης), Λουκίνας.

AO TΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Βέρτζος, Ανδρεόπουλος, Γροντής (59′ Τσιάρας), Ντίνας (66′ Χιντζίδης), Καπός, Τόμιτς (85′ Γιαννίτσης), Ζγκούρι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ