ΟΦΗ: Προσφυγή ο Κουσκουνάς, δεν επέστεψαν Λεάλ, Ορτέγκα, Κουτσιανικούλης!

ΟΦΗ: Προσφυγή ο Κουσκουνάς, δεν επέστεψαν Λεάλ, Ορτέγκα, Κουτσιανικούλης!

Με σημαντικά προβλήματα επέστρεψε στις προπονήσεις ο ΟΦΗ, καθώς οι Κρητικοί είδαν τους Λεάλ, Ορτέγκα και Κουτσιανικούλη να απουσιάζουν αδικαιολόγητα από την προπόνηση. Προσφυγή κατέθεσε ο Κουσκουνάς.

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στον ΟΦΗ, καθώς κατά την σημερινή (Πέμπτης 28/12) επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων υπήρξαν αδικαιολόγητες απουσίες!

Συγκεκριμένα, Λεαλ, Ορτέγκα και Κουτσιανικούλης χωρίς να έχουν παραπάνω άδεια δεν έδωσαν το «παρών», θέτοντας ουσιαστικά εαυτούς εκτός ομάδας. Πλέον το θέμα μεταφέρεται στη διοίκηση, η οποία είναι και η αρμόδια για να αποφασίσει.

Οσον αφορά πάντως τον Κουτσιανικούλη οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ίδιος υποστηρίζει πως έμεινε στην Λάρισα για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους και θα επιστρέψει στο Ηράκλειο το Σάββατο. Μάλιστα ο βραχύσωμος επιθετικός θέλει να συνεχίσει κανονικά στον ΟΦΗ, περιμένοντας βεβαίως και την έκβαση της Γενικής Συνέλευσης.

Εξάλλου εκτός ομάδας τέθηκε και ο Νίκος Κουσκουνάς, ο οποίος κατέθεσε προσφυγή. Με αυτόν τον τρόπο θέλει να διασφαλίσει την ελευθερία του, ενώ διαχωρίζει και τη θέση του από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του οι οποίοι στην επιστολή τους τόνιζαν ότι θα περιμένουν τις εξελίξεις στον ΟΦΗ.

Μέσα σε όλα αυτά, θυμίζουμε την επιστολή που είχε στείλει ο Νίκος Παπαδόπουλος προ Χριστουγέννων, μέσω της οποίας τόνιζε ότι αν δεν λυθούν τα προβλήματα σύντομα, τότε ο ίδιος θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΟΦΗ: «Οι παίκτες του ΟΦΗ επέστρεψαν στις προπονήσεις την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, μετά το ρεπό των Χριστουγέννων, ωστόσο η επιστροφή της ομάδας, συνδυάστηκε με απουσίες.

Συγκεκριμένα οι Μάρτος και Χαντί απουσίασαν με άδεια που έχουν λάβει από το Νίκο Παπαδόπουλο. Ωστόσο, δεν συμβαίνει το ίδιο με τους Λεάλ, Ορτέγκα και Κουτσιανικούλη, οι οποίοι χωρίς να έχουν παραπάνω άδεια, δεν έδωσαν το «παρών» στην προπόνηση και πλέον το θέμα μεταφέρεται στη διοίκηση.

Να σημειωθεί ακόμη, ότι ο Νίκος Κουσκουνάς, κατέθεσε προσφυγή για να μείνει ελεύθερος από τον ΟΦΗ, θέμα το οποίο επίσης, μεταφέρεται πλέον στην διοίκηση της ομάδας. Οι παίκτες του ΟΦΗ και το τεχνικό επιτελείο, είχαν συμφωνήσει, πριν την άδεια των Χριστουγέννων να περιμένουν την Γενική Συνέλευση, προκειμένου να καθορίσουν η στάση τους, απέναντι στις οφειλές που υπάρχουν προς το πρόσωπο τους. Ωστόσο, από ότι φαίνεται, κάποιοι παίκτες αποφάσισαν διαφορετικά.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (29/12) περιλαμβάνει διπλή προπόνηση το πρωί και το απόγευμα, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ