Απόλλων Πόντου : Παρελθόν οι Μιλοσάβλιεφ και Βασιλειάδης

Απόλλων Πόντου : Παρελθόν οι Μιλοσάβλιεφ και Βασιλειάδης

Τέλος από τον Απόλλωνα Πόντου οι Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ και Στάθης Βασιλειάδης, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η διοίκηση του συλλόγου.

Οι διοικούντες τον Απόλλωνα Πόντου γνωστοποίησαν με ανακοίνωσή τους τη λύση της συνεργασίας της ομάδας με τους Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ και Στάθη Βασιλειάδη.

Ο Μιλοσάβλιεφ είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι ως ελεύθερος από τον ΟΦΗ. Φέτος, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός μέτρησε μόλις τρεις συμμετοχές στη φετινή Football League με τη φανέλα του Απόλλωνα.

Όσον αφορά τον Βασιλειάδη, ο Έλληνας τερματοφύλακας ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της ομάδας της Καλαμαριάς. Ωστόσο, δεν είχε τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε και ζήτησε να αποχωρήσει για να βρει ομάδα στην οποία θα υπολογίζεται περισσότερο.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του Απόλλωνα Πόντου:

«Παρελθόν αποτελεί για τον Απόλλωνα από σήμερα ο Vladan Milosavjef, καθώς το συμβόλαιό του λύθηκε κοινή συναινέσει.

Αποδεσμεύθηκε σήμερα ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Στάθης Βασιλειάδης, προκειμένου να ενταχθεί σε άλλο σύλλογο όπου θα του δοθεί η ευκαιρία να αγωνίζεται σε επίσημους αγώνες. Γι’ αυτό ακριβώς και η ΠΑΕ του έδωσε την ευκαιρία να αναζητήσει ομάδα της επιθυμίας του. Τον ευχαριστούμε για την συμβολή του στον Απόλλωνα και του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στον επόμενο “σταθμό” της καριέρας του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ