Σπανός : «Ο Άρης εμφανίστηκε καλύτερος από ότι το 2017»

Σπανός : «Ο Άρης εμφανίστηκε καλύτερος από ότι το 2017»

Ο τεχνικός των κίτρινων σημείωσε πως η ομάδα του πήρε εύκολα τους τρεις βαθμούς.

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σπανός από τη νίκη του Άρη επί του Απόλλωνα Πόντου, αναφέροντας πως η δουλειά που έκανε η ομάδα όλο αυτό το διάστημα απέφερε καρπούς και εμφανίστηκε βελτιωμένη σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Η αρχική τοποθέτηση του προπονητή του Άρη:

«Νομίζω πως η δουλειά μας ήταν πιο εύκολη απ’ ό,τι περιμέναμε. Μπαίνοντας από την αρχή δυνατά, κλείσαμε το βασικό στοιχείο του αντιπάλου, δηλαδή την καλή κυκλοφορία, την καλή ανάπτυξη. Είχαμε γρήγορη κυκλοφορία στην επίθεση και δημιουργήσαμε και χάσαμε ευκαιρίες, μέχρι που άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες. Εκεί επιλέξαμε περισσότερο να διαχειριστούμε παρά να σκοτώσουμε τον αντίπαλο. Αυτό ο κόσμος δεν το θέλει, και καλά κάνει. Όμως στο τέλος τους τρεις βαθμούς τους παίρνεις και βλέπεις το επόμενο παιχνίδι.

Έχω παράπονα από το δεύτερο ημίχρονο γιατί θα ήθελα να βγάλουμε περισσότερη σοβαρότητα. Κάποιες λάθος πάσες, κάποιες ενέργειες, οι οποίες ίσως να μην ήταν οι κατάλληλες εκείνη τη στιγμή, μας χάλασαν λίγο την εικόνα του πρώτου μέρος. Παρ’ όλα αυτά, μπράβο στα παιδιά και συγχαρητήρια, δουλέψαν πολύ αυτές τις μέρες. Ο Άρης εμφανίστηκε καλύτερος για ένα ημίχρονο τουλάχιστον από ότι το 2017. Συνεχίζουμε και ελπίζουμε πως παιχνίδι με το παιχνίδι θα φτάσουμε εκεί που πρέπει».

Για τον διαιτητή της αναμέτρησης:

«Νομίζω ότι η διαιτησία δεν έπαιξε ρόλο στο παιχνίδι και δεν διαμόρφωσε το αποτέλεσμα».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κάποιες ομάδες της Football league και πώς αυτά επηρεάζουν τη δική του:

«Όταν τελείωσε το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο ήταν όλοι στενοχωρημένοι, εγώ, οι ποδοσφαιριστές, η διοίκηση και ο κόσμος, αλλά όπως αποδείχτηκε είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα. Για τον Άρη δεν υπάρχει δύσκολος αντίπαλος, αλλά μόνο νίκη παντού. Δεν βάζω την ομάδα στη διαδικασία να σκεφτεί ότι ο ΟΦΗ ή κάποιες άλλες ομάδες θα έχουν θέματα. Νομίζω ότι θα πρέπει να παίζουμε μόνοι μας. Ακόμη δεν έχω κοιτάξει τη βαθμολογία ειλικρινά, γιατί θεωρώ ότι θα κάνω κακό στον εαυτό μου και την ομάδα».

Για το αν θα υπάρξει ενίσχυση της ομάδας με μεταγραφές:

«Πάντα ο πρόεδρος μας έχει συνηθίσει σε κάτι τελευταίο, όπως έγινε και το καλοκαίρι. Μιλάμε και με εκείνον και με τον τεχνικό διευθυντή. Πρέπει να επικεντρωθούμε και στα παιδιά που ήδη έχουμε και αν γίνει κάποια κίνηση θα είναι και για το παρόν και για το μέλλον. Δεν θα γίνει μεταγραφή για να κάνουμε κάποιον παίκτη πρωταθλητή».

Για το πώς αποφασίζει ποιοι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν:

«Προσπαθώ κάθε εβδομάδα να επιλέγω τους καλύτερους παίκτες με βάση τις συνθήκες που θα αντιμετωπίσω. Κάποια στιγμή θα γίνουν και λάθη αλλά και σωστές επιλογές. Βάσει αποτελέσματος, μέχρι στιγμής τα πάμε καλά. Εχθρός του καλού, φυσικά, είναι το καλύτερο. Όλα έχουν να κάνουν με την τακτική και τον αντίπαλο, αλλά και το πώς εμφανίζονται οι παίκτες καθημερινά στις προπονήσεις. Δεν μπορείς να αγνοείς παιδιά που προσπαθούν και να ευνοείς όσα δεν δείχνουν την ίδια διάθεση με τα υπόλοιπα».

O Mάρκος Ντούνης, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο γκολ του Άρη σχολίασε: «Καλή χρονιά με υγεία. Ξεκινήσαμε το ματς μουδιασμένα, από εκεί και πέρα πήραμε τα ηνία, χάσαμε 2-3 ευκαιρίες, πετύχαμε το γκολ, ήρθε και η αποβολή και όλα τελείωσαν. Θέλαμε να διατηρήσουμε τις δυνάμεις μας στο δεύτερο ημίχρονο, χάσαμε κάποιες ευκαιρίες. Κοιτάμε τα επόμενα ματς, για να είμαστε στο τέλος της σεζόν εκεί που πρέπει».

Για την τωρινή κατάσταση στον Άρη, συγκριτικά με τις υπόλοιπες ομάδες στην κατηγορία: «Τώρα αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι καλά, μακάρι να συνεχίσει έτσι. Είναι κρίμα για τον ΟΦΗ και ο Άρης ήταν δύσκολα τα προηγούμενα χρόνια, ελπίζω το 2018 όλα να πάνε καλά και η ομάδα να είναι εκεί που αξίζει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ