Ανακοινώθηκε από την Ουρακάν ο Τσάβες (pics)

Ανακοινώθηκε από την Ουρακάν ο Τσάβες (pics)

Ο Αντρές Τσάβες είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Ουρακάν, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Αργεντινής.

Ο Αντρές Τσάβες είναι και με τη βούλα παίκτης της Ουρακάν. Η ομάδα από το Μπουένος Άιρες, απόκτησε το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή από Μπόκα Τζούνιορς και Μπάνφιλντ, στις οποίες είχαν παραχωρηθεί τα δικαιώματά του από τον Παναθηναϊκό για να ισορροπήσουν τα οφειλόμενα της μεταγραφής του στο «τριφύλλι», τα οποια πλέον επωμίζεται η Ουρακάν, όπως αναφέρει στην ανακοιίωσή της. Το συμβόλαιο του Τσάβες ισχύει μέχρι τον Ιούνιο του 2021.

https://twitter.com/CAHuracan/status/956708271053680641

«Έπρεπε να περιμένω, αλλά όλα λύθηκαν και τώρα είμαι ευτυχισμένος που θα φορέσω αυτή τη φανέλα. Ήθελα να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής και βρέθηκε η καλύτερη λύση», ανάφερε μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα της νέας του ομάδας ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, ενώ στον λογαριασμό του στο Instagram πρόσθεσε:

«Νέο σταθμός, πολλά ευχαριστώ στην Ουρακάν γι’ αυτή την ευκαιρία, χαρούμενος που επιστρέφω στο αργεντίνικο ποδόσφαιρο για να το απολαύσω».

‪Nueva etapa muchas gracias al @CAHuracan por esta oportunidad y contento de volver al fútbol argentino a disfrutar ???‬

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andres Chavez (@andres_chavez_25) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ