Ο Οσκαρ θέλει να επιστρέψει στην εθνική Βραζιλίας

Ο Οσκαρ θέλει να επιστρέψει στην εθνική Βραζιλίας

Την επιθυμία του να επιστρέψει στην αποστολή της εθνικής Βραζιλίας εξέφρασε ο Όσκαρ, ο οποίος περιμένει να του δοθεί μια ευκαιρία για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο Όσκαρ εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα της Κίνας και μέσω των εμφανίσεων του με τη φανέλα της Σανγκάη θέλει επιστρέψει στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας και να λάβει μέρος στο Μουντιάλ της Ρωσίας, το προσεχές καλοκαίρι.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός μεταγράφηκε το Δεκέμβριο του 2016 από την Τσέλσι στην κινεζική ομάδα, έναντι του ποσού των 65 εκατ. ευρώ και μετά από σχεδόν δύο χρόνια παρουσίας στο κινέζικο πρωτάθλημα, θέλει να φορέσει ξανά τη φανέλα της σελεσάο.

«Δεν έχω αγωνιστεί από τον Οκτώβριο του 2016 στην εθνική και ελπίζω πως οι εφετινές εμφανίσεις μου στο πρωτάθλημα της Κίνας θα μου δώσουν την ευκαιρία να επιστρέψω και να διεκδικήσω τη συμμετοχή μου στην αποστολή για το Μουντιάλ», είπε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός.

Στο πλευρό του και ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας της Σανγκάη, γνωστός στην Ελλάδα από τη θητεία του στον πάγκο του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα: «Αν ήμουν προπονητής στην εθνική Βραζιλίας, τότε σίγουρα ο Οσκαρ θα ήταν στην αποστολή για το Μουντιάλ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ