Μολέδο: «Θέλω να μείνω στην Ιντερνασιονάλ»

Μολέδο: «Θέλω να μείνω στην Ιντερνασιονάλ»

Ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ, που βρέθηκε στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, μίλησε για το μέλλον του και εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει στο σύλλογο του Πόρτο Αλέγκρε.

Ο Ροντρίγκο Μολέδο ήταν ένας από τους παίκτες που απασχόλησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για το κέντρο της «ερυθρόλευκης» άμυνας, ενώ είχε βρεθεί και στο στόχαστρο της ΑΕΚ του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός, όπως σας είχε αποκαλύψει to10.gr, πριν από λίγες εβδομάδες ταξίδεψε στη χώρα μας για διακοπές, με την παρουσία του στην Αθήνα να φουντώνει τα μεταγραφικά σενάρια. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, μετά τις ολιγοήμερες διακοπές στην Ελλάδα, επέστρεψε στην πατρίδα του και ενσωματώθηκε ξανά στις προπονήσεις της Ιντερνασιονάλ.

Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του στη χώρα του καφέ, ο υψηλόσωμος άσος μίλησε βραζιλιάνικα στα Μέσα για το μέλλον του και εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην Ιντερνασιονάλ. «Είμαι παίκτης της Ιντερνασιονάλ και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι φυσιολογικό να γίνονται διάφορες εικασίες. Εμένα, πάντως, δεν με πλησίασε κανείς. Αν κάποια ομάδα απευθύνθηκε στην Ιντερνασιονάλ, αυτό δεν το γνωρίζω. Θέλω να παραμείνω στη Βραζιλία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Μολέδο με τις δηλώσεις του έβαλε φρένο στα μεταγραφικά σενάρια. Αλλωστε, ο ίδιος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ