Ενδιαφέρον της Σαν Λορένσο για Λέτο

Ενδιαφέρον της Σαν Λορένσο για Λέτο

Η Σαν Λορένσο ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η Σαν Λορένσο από την Αργεντινή κινείται για την απόκτηση του Σεμπαστιάν Λέτο, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Βραζιλίας, ο οποίος παραμένει δίχως ομάδα από το Δεκέμβριο του 2017.

Ο 31χρονος έλυσε τη συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό το προηγούμενο καλοκαίρι και μεταγράφηκε στην Έμιρεϊτς Κλαμπ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στην οποία έμεινε μόλις ένα εξάμηνο. Ο τεχνικός της Σαν Λορένσο, ο 51χρονος Κλαούντιο Μπάτζιο, είναι εκείνος που έχει εισηγηθεί την απόκτησή του στη διοίκηση της ομάδας που τερμάτισε στην τρίτη θέση του εγχώριου πρωταθλήματος.

Ο Αργεντινός πέρασε διένυσε δύο «θητείες» στον Παναθηναϊκό, η πρώτη για 3,5 χρόνια και η δεύτερη για 1,5, ενώ την περίοδο 2008-2009 είχε περάσει από τον Ολυμπιακό. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης για τις Λανούς, Λίβερπουλ και Κατάνια. Τα διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν εδώ και αρκετούς μήνες πως ο Λέτο σκέφτεται τον επαναπατρισμό, πράγμα που ενισχύσει το σενάριο να συμφωνήσει με τη Σαν Λορένσο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ