Ο Σαμπαόλι παραμένει στον πάγκο της Αργεντινής! (pic)

Ο Σαμπαόλι παραμένει στον πάγκο της Αργεντινής! (pic)

Παρά την απογοητευτική εμφάνιση της Αργεντινής στο Μουντιάλ της Ρωσίας, ο Χόρχε Σαμπάολι, θα παραμείνει στο τιμόνι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας

Απίθανο και όμως πραγματικό! Ο Χόρχε Σαμπαόλι θα παραμείνει ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής παρά την αποτυχία της Αλμπισελέστε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Παρότι ο έμπειρος κόουτς φέρει αναμφίβολα μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την απογοητευτική εικόνα της Αργεντινής, οι ιθύνοντες αποφάσισαν να τον στηρίξουν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ole» ο Αργεντινός τεχνικός δεν προτίθεται να παραιτηθεί, ενώ η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αργεντινής επιβεβαίωσε πως θα παραμείνει στο «τιμόνι» της ομάδας. Πιθανότατα αυτό συμβαίνει καθώς σε περίπτωση απόλυσης θα έπρεπε να του καταβληθούν πολλά εκατομμύρια δολάρια.

Επίσης το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως όλοι πλέον αναμένουν την απόφαση του Αργεντινού σούπερ σταρ, Λιονέλ Μέσι, ο οποίος δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του με τη φανέλα με το εθνόσημο.

https://twitter.com/Argentina/status/1016401953495175169?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1016401953495175169&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.sdna.gr%2Fpodosfairo%2Fmundial%2Fmundial-2018%2Farticle%2F487796%2Fparamenei-proponitis-tis-argentinis-o-sampaoli

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ