Ενρίκε: «Να βοηθήσω την Αστάνα να πετύχει τους στόχους της»

Ενρίκε: «Να βοηθήσω την Αστάνα να πετύχει τους στόχους της»

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, που δόθηκε ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στην Αστάνα, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να το «ναι» στην ομάδα του Καζακστάν.

Στην Αστάνα ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν ο Πέδρο Ενρίκε, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής των Καζάκων.

Ο Λατινοαμερικάνος άσος εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να πει το «ναι» στην ομάδα του Καζακστάν, παρότι είχε αρκετές προτάσεις, και επισήμανε ότι θέλει να βοηθήσει την Αστάνα να πετύχει τους στόχους της. «Καταλαβαίνω ότι αυτή είναι μια νέα εμπειρία για μένα και θα μου πάρει πολλή προσπάθεια να προσαρμοστώ, αλλά είμαι έτοιμος να πετύχω τους στόχους μαζί με την ομάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Οσον αφορά στη συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Αστάνα, όπως σας είχε ενημερώσει to10.gr, η ομάδα του Καζακστάν θα καλύψει όλο το συμβόλαιο του Πέδρο Ενρίκε για την προσεχή σεζόν και θα μπει μια υψηλή οψιόν αγοράς, η οποία θα είναι στα 5.000.000 ευρώ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους στην ιστοσελίδα της Αστάνα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στο Καζακστάν. Αυτή είναι η πρώτη μου επίσκεψη στη χώρα. Είδα μια πανέμορφη πόλη, μία πραγματική μοντέρνα μητρόπολη. Διάβασα ότι η Αστάνα είναι πρωτεύουσα της Μεγάλης Στέπας, τώρα το είδα από πρώτο χέρι. Η Αστάνα με τις νίκες της έκανε πολλούς ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη να βρουν τη χώρα στο χάρτη. Όταν αγωνιζόμουν στη Γαλλία με την Ρεν είδα ένα παιχνίδι της Αστάνα στο Champions League και εντυπωσιάστηκα».

Για το γεγονός ότι επέλεξε την Αστάνα για να συνεχίσει την καριέρα του: «Είχα σοβαρές προτάσεις από την Ευρώπη αλλά η Αστάνα ήταν πιο επαγγελματική στις διαπραγματεύσεις. Ο εκπρόσωπος της Αστάνα μου ξεκαθάρισε τους στόχους του συλλόγου και εξήγησε τι απαιτήσεις υπάρχουν για μένα. Καταλαβαίνω ότι αυτή είναι μια νέα εμπειρία για μένα και θα μου πάρει πολλή προσπάθεια να προσαρμοστώ, αλλά είμαι έτοιμος να πετύχω τους στόχους μαζί με την ομάδα».

Για τον Ρίτσαρντ Αλμέιδα, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στην Κάραμπαγκ και πλέον θα παίζουν μαζί και στην Αστάνα: «Ο Ρίτσαρντ είναι πολύ καλός μου φίλος και εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Θα είναι πολύ ωραίο που θα ενωθούμε ξανά στον αγωνιστικό χώρο και θα παίξουμε όπως μπορούμε για να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους της Αστάνα. Παρακολούθησα τους αγώνες της ομάδας στης Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και είδα ότι έχει εξαιρετικούς οπαδούς. Από την πλευρά μου, θα κάνω το καλύτερο την Αστάνα να γίνει ακόμη πιο δυνατή με την άφιξη μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ