Απελευθερώθηκε η μητέρα του Τάισον

Απελευθερώθηκε η μητέρα του Τάισον

Η αστυνομία της Βραζιλίας απελευθέρωσε τη μητέρα του διεθνούς επιθετικού Τάισον, που είχε πέσει θύμα απαγωγής από συμμορία τη Δευτέρα (16/7).

Η 58χρονη Ρασανγκέλα Μπαρτσέλος Φρέντα απήχθη όταν μέλη της συμμορία που δραστηριοποιείται στη Νότια Βραζιλία έφτασαν σπίτι της ως εργαζόμενοι σε εταιρία διανομής λουλουδιών, για να ακολουθήσει η αρπαγή της.

Ωστόσο, αυτόπτες μάρτυρες είδαν το σκηνικό και κάλεσαν την αστυνομία, η οποία εντόπισε το αυτοκίνητο σε κρησφύγετο στο Μόντε Μπονίτο, μία μικρή πόλη κοντά στα σύνορα της χώρας με την Ουρουγουάη. Ακολούθησε έφοδος στο σπίτι, όπου οι Αρχές βρήκαν την Φρέντα δεμένη σε καρέκλα, ενώ ακολούθησε η σύλληψη τριών ανδρών και μίας γυναίκας.

«Γνώριζαν ποια ήταν και γι΄ αυτό προχώρησαν στην απαγωγή», είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας, αναφερόμενος φυσικά στον Τάισον, που ήταν στην αποστολή της Σελεσάο στο Μουντιάλ της Ρωσίας αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Τίτε.

Η απαγωγή της μητέρας του 30χρονου επιθετικού της Σαχτάρ Ντόνετσκ, πάντως, δεν είναι η πρώτη που συμβαίνει σε βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, καθώς το 2004 είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο με τη μητέρα του Ρομπίνιο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ