Όταν ο Μαραντόνα συστήθηκε στο ποδοσφαιρικό κοινό… (vids)

Όταν ο Μαραντόνα συστήθηκε στο ποδοσφαιρικό κοινό… (vids)

Ήταν 20 Οκτωβρίου του μακρινού 1976 όταν ένας ανήλικος ποδοσφαιριστής ονόματι Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έκανε το ντεμπούτο του στα γήπεδα. Μόλις δέκα ημέρες από τη συμπλήρωση των 16 του χρόνων, ο νεαρός Αργεντινός φόρεσε τη φανέλα της Αρχεντίνος Τζούνιορς για πρώτη φορά. Το νούμερο 16 στο πίσω μέρος της κόκκινης φανέλας της ομάδας από το […]

Ήταν 20 Οκτωβρίου του μακρινού 1976 όταν ένας ανήλικος ποδοσφαιριστής ονόματι Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έκανε το ντεμπούτο του στα γήπεδα. Μόλις δέκα ημέρες από τη συμπλήρωση των 16 του χρόνων, ο νεαρός Αργεντινός φόρεσε τη φανέλα της Αρχεντίνος Τζούνιορς για πρώτη φορά.

Το νούμερο 16 στο πίσω μέρος της κόκκινης φανέλας της ομάδας από το Μπουένος Άιρες θα μείνει αλησμόνητο στη μνήμη όλων και τη δική του φυσικά. Ο Μαραντόνα έδειξε από τις πρώτες του στιγμές ως ποδοσφαιριστής ότι θα κάνει τη διαφορά. Στο εντός ματς με την Ταγιέρες έδειξε καλά στοιχεία και έδειξε ένα δείγμα από το αστείρευτο ταλέντο του. Για την ιστορία, το παιχνίδι έληξε 0-1 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Αυτός ο αγώνας ήταν ο πρώτος από τους εκατοντάδες που αγωνίστηκε ο θρυλικός «Ντιεγκίτο» και η αρχή μιας καριέρας που τα είχε όλα. Τίτλους, ρεκόρ, δόξα, αλλά και άσχημα γεγονότα τα οποία του «σημάδεψαν» τη ζωή. Όπως και να’ χει, η σημερινή ημέρα θα μας θυμίζει το ξεκίνημα της μυθικής καριέρας του καλύτερου ποδοσφαιριστή όλων των εποχών…

Απολαύστε τα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Αργεντινού «μάγου» με την Αρχεντίνος Τζούνιορς, τη Μπόκα Τζούνιορς και φυσικά την Εθνική Αργεντινής:

https://www.youtube.com/watch?v=6lWsFycvXBA

https://www.youtube.com/watch?v=rHXtnAwH8Js

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ