Τεν Κάτε : «Να φέρει και ο Μουρίνιο δύο πούλμαν να παίξουμε με τη Ρεάλ»

Τεν Κάτε : «Να φέρει και ο Μουρίνιο δύο πούλμαν να παίξουμε με τη Ρεάλ»

Ο προπονητής της Αλ Τζαζίρα, Χενκ Τεν Κάτε χρησιμοποίησε φοβερές ατάκες για τον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων με τη Ρεάλ.

Οι Αλ Τζαζίρα και Ρεάλ Μαδρίτης κοντράρονται σήμερα, Τετάρτη (13/12, 19:00) στο «Sheikh Zayed Sports City» για τον δεύτερο ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. Ο προπονητής της ομάδας από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Χενκ Τεν Κάτε έκανε επικές δηλώσεις ενόψει της αποψινής αναμέτρησης.

Ο Ολλανδός πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού αποκάλυψε ότι οι παίκτες του παίζουν με τους σημερινούς τους αντιπάλους στο Play Station! Επίσης, παραδέχθηκε ότι θα χρειαστεί και τη βοήθεια του Ζοζέ Μουρίνιο στην τοποθέτηση πούλμαν μπροστά από την εστία της ομάδας του ώστε να σταματήσει τις προσπάθειες των Μαδριλένων.

Αποτέλεσμα εικόνας για ten kate al jazira

Ο 63χρονος προπονητής είπε χαρακτηριστικά: «Το να πάρεις το πρωτάθλημα εδώ, ή στην Ολλανδία ή σε οποιοδήποτε άλλος μέρος του κόσμου είναι το ίδιο. Πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να το καταφέρεις.

Μερικοί από τους παίκτες μου υποστηρίζουν τη Ρεάλ Μαδρίτης. Γνωρίζουν όλοι την ομάδα από το Play Station. Αλλά, τώρα θα παίξουν στ’ αλήθεια μαζί τους. Χρειαζόμαστε τρία πούλμαν απέναντι στους «μερένγκες». Ίσως να μπορεί να έλθει ο Μουρίνιο και βάλει ακόμη δύο πούλμαν».

Τέλος, αποστομωτική ήταν η απάντηση που έδωσε όταν κλήθηκε να πάρει θέσει στο περιβόητο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο Ρονάλντο:

«Το να επιλέξεις ανάμεσα στον Κριστιάνο και τον Μέσι είναι το ίδιο με το να επιλέγεις ανάμεσα σε δύο Rolls Royce. Η μία είναι κόκκινη, η άλλη είναι μπλε. Σε μερικούς αρέσει η μπλε, σε άλλους η κόκκινη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ