Ρεάλ Μαδρίτης – Γκρέμιο 1-0

Ρεάλ Μαδρίτης – Γκρέμιο 1-0

Ένα γκολ με εκτέλεση φάουλ του Κριστιάνο Ρονάλντο, χάρισε στη Ρεάλ Μαδρίτης τη νίκη με 1-0 επί της Γκρέμιο στον τελικό του Παγκοσμίου Kυπέλλου Συλλόγων.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, καθώς νίκησε με 1-0 την Γκρέμιο χάρη στο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κριστιάνο Ρονάλντο. Αυτός ήταν ο έκτος τίτλος (και δεύτερος συνεχόμενος) ο οποίος προστέθηκε στο πάμπλουτο παλμαρέ της Βασίλισσας. Επιπλέον, οι μερέγχες κατέκτησαν το πέμπτο τους τρόπαιο για το 2017 μετά το Πρωτάθλημα Ισπανίας, το Champions League και τα Σούπερ Καπ Ισπανίας και Ευρώπης.

Οι Μαδριλένοι δεν έφτασα εύκολα στη νίκη. Οι Βραζιλιάνοι προέβαλλαν σθεναρά αντίσταση μην αφήνοντας τους πρωταθλητές Ευρώπης να σκοράρουν. Στο πρώτο ημίχρονο η Ρεάλ έχασε τρεις ευκαιρίες με τον Ρονάλντο στο 17΄και στο 39′ και με τον Ίσκο στο 22΄. Η Γκρέμιο έφτασε πολύ κοντά στο 0-1 με τον Εντίλσον στο 38, ωστόσο η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ στο φάουλ που εκτέλεσε.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ προηγήθηκε. Η έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Κριστιάνο στο 53΄, άνοιξε το τοίχος και νίκησε τον Μαρσέλο για το 1-0. Χάρη στο συγκεκριμένο γκολ, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σκοράρει σε δύο σερί τελικούς Παγκοσμίου Συλλόγων, ενώ ισοφάρισε στην κορυφή της λίστας των σκόρερ της διοργάνωσης τον μυθικό Πελέ στα 7 γκολ.

Στο 58′ ξανά ο Ρονάλντο σκόραρε, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε, αφού ο Μπενζεμά που έκανε την πάσα υποδείχτηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ κι έτσι έμεινε το 1-0. Έτσι, το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και η Ρεάλ ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο το 2017.

Δείτε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση:

https://twitter.com/beINSPORTS/status/942097516400599040

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ