ΠΑΟΚ : Ο Βιεϊρίνια MVP του τελικού και από τον κόσμο

ΠΑΟΚ : Ο Βιεϊρίνια MVP του τελικού και από τον κόσμο

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ψήφισε τον Αντρέ Βιεϊρίνια ως «Fans’ Man of the Match» του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ψηφίστηκε MVP του τελικού του Κυπέλλου με την ΑΕΚ από τα ΜΜΕ, αλλά αναδείχθηκε πολυτιμότερος του ΠΑΟΚ στη μάχη του ΟΑΚΑ και από τους φίλους του ΠΑΟΚ, σε ψηφοφορία της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Ο αρχηγός του Δικέφαλου συγκέντρωσε σχεδόν το 70% (!!) των ψήφων και πήρε ακόμα ένα βραβείο.

Σχετική ανακοίνωση του ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο Αντρέ Βιεϊρίνια αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans’ Man of the Match του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ήταν το ιδανικό φινάλε και ταυτόχρονα η απαρχή μιας νέας εποχής στην οποία ο ΠΑΟΚ φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει κι έχει ως μπροστάρη τον πλέον κατάλληλο. Έναν ποδοσφαιριστή που δεν παίζει, κερδίζει τελικούς. Γι’ αυτό και δεν έχει χάσει ούτε έναν. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια επέστρεψε στον Δικέφαλο για να κατακτήσει τίτλους κι άρχισε ήδη το μέτρημα.

Ο πρώτος, μάλιστα, καρμικά είχε την υπογραφή του. Γιατί δεν γινόταν να τελειώσει τη σεζόν με μόλις ένα γκολ όπως δήλωνε τέσσερις μέρες πριν το ματς στο ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει το PAOK TV. Γιατί ήξερε τι πρέπει να κάνει για να φύγει νικητής από το γήπεδο.

Ως αρχηγός ηγήθηκε της προσπάθειας των συμπαικτών του κι όταν το κορμί του τον εγκατέλειψε κάθισε στον πάγκο με κλειστά τα μάτια ανήμπορος ν’ αντέξει την ένταση δίχως να είναι στον αγωνιστικό χώρο.

Κι όμως ήταν ο πρώτος που έσπευσε να ηρεμήσει τους φίλους του ΠΑΟΚ μετά το γκολ του Πέλκα . Ως ηγέτης.

Το τελευταίο σφύριγμα του Μπορμπαλάν τον έκανε να ξεχάσει τους πόνους και να πανηγυρίζει σαν μικρό παιδί

Το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App δεν μπορούσε παρά να υποκλιθεί στον αρχηγό και να τον χρίσει Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ