Καραπαπάς για έκθεση Αστυνομίας: «Μιλάμε για δύο μέτρα και δύο σταθμά» (pic)

Καραπαπάς για έκθεση Αστυνομίας: «Μιλάμε για δύο μέτρα και δύο σταθμά» (pic)

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου και σχολίασε την έκθεση της Αστυνομίας.

Ανάρτηση στα social media με την οποία σχολιάζει την έκθεση της Αστυνομίας για τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ έκανε το βράδυ της Παρασκευής ο Κώστας Καραπαπάς.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε λόγο για δύο μέτρα και δύο σταθμά, επισημαίνοντας: «Στα επεισόδια του ΟΑΚΑ 5 λεπτά εκδίκαση και πρόστιμο. Στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, θρίλερ εβδομάδων και -3 για δέκα δευτερόλεπτα ένταση σε παιχνίδι που ξεκίνησε, παίχτηκε και τέλειωσε ομαλότατα. Για ένταση μετά το ματς -3 στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Για όλα αυτά που είδαμε στο ΟΑΚΑ, πρόστιμο».

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Πούλμαν με κουζινομάχαιρα και κροτίδες. Οπαδοί που μπήκαν με «ντου» κατά εκατοντάδες χωρίς ΚΑΝΕΝΑ έλεγχο. Πετροπόλεμος ωρών των χουλιγκάνων με την Αστυνομία, χρήση χημικών για ώρες, χειροβομβίδων κρότου λάμψης κατά του πλήθους. Χούλιγκαν με κόφτες που κόβουν κιγκλιδώματα και εισβάλουν στο γήπεδο όπου αντιμετωπίστηκαν πάλι με δακρυγόνα! Μέσα. Μέσα στον στίβο του ΟΑΚΑ. Νέες εισβολές για… πανηγυρισμό στη «γιορτή» του ποδοσφαίρου και ξύλο με τα ΜΑΤ.

Εκατοντάδες πυρσοί και κροτίδες και 15 ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ ΕΥΘΕΙΑΣ ΒΟΛΗΣ. Ναι. Αυτές που ο Κοντονής έλεγε ότι πετάς μία και πάπαλα το παιχνίδι! Δεν τα λέω εγώ. Αυτά λέει η ΕΛΑΣ που δεν είδα (βέβαια) να περιγράφει το ξύλο στις εξέδρες του ΟΑΚΑ που όλοι οι Έλληνες είδαν LIVE! Όλοι; Μάλλον όχι! Δεν το είδε αυτός που συνέταξε την έκθεση.

Ερώτηση λοιπόν. Δέκα ώρες καιγόταν η Αθήνα και μόνο στο ΟΑΚΑ είχαμε πέντε ώρες πετροπόλεμο και ένας αστυνομικός δεν τραυματίστηκε! Τίποτα! Ούτε γρατζουνιά. Ώρες πετροπόλεμου, καδρόνια, λοστάρια, καθίσματα, πυροσβεστήρες, και ούτε ένας τραυματίας! Εκατοντάδες άνθρωποι πετροβολούσαν και οι διμοιρίες που παρατάχθηκαν στη «γιορτή» του Γραμμένου, απαντούσαν για ώρες με πέτρες (ναι πετάνε και πέτρες, δεν το ξέρετε;) με χημικά και με χειροβομβδίδες κρότου λάμψης! Αλλά; Αλλά κανείς τραυματίας!

Κι όμως. Σε δέκα δευτερόλεπτα επεισόδια στο Καραϊσκάκη, πρόλαβαν και τραυματίστηκαν. Παράξενο; Ε, όχι έξυπνα παιδιά είστε. Πάμε παρακάτω. Καμμιά φθορά ξένης περιουσίας δεν υπάρχει. Εδώ θα συμφωνήσω. Ούτε τα καθίσματα, ούτε τα κιγκλιδώματα ούτε οι πυροσβεστήρες ούτε οι τουαλέτες που έγιναν λαμπόγιαλο είναι «ξένη περιουσία». Δικιά τους είναι. Σου λέει «εγώ είμαι το κράτος»… Οπότε για ποιά ξένη περιουσία μιλάμε!

Στα επεισόδια του ΟΑΚΑ 5 λεπτά εκδίκαση και πρόστιμο. Στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, θρίλερ εβδομάδων και -3 για δέκα δευτερόλεπτα ένταση σε παιχνίδι που ξεκίνησε, παίχτηκε και τέλειωσε ομαλότατα. Για ένταση μετά το μάτς -3 στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Για όλα αυτά που είδαμε στο ΟΑΚΑ, πρόστιμο. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Εδώ δε μιλάμε για «δυο μέτρα και δυο σταθμά». Εδώ μιλάμε για όνειδος…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ