Μπαρτσελόνα : «Είχα πρόταση από την Παρί, αλλά διάλεξα Μπάρτσα» είπε ο Ντεμπελέ

Μπαρτσελόνα : «Είχα πρόταση από την Παρί, αλλά διάλεξα Μπάρτσα» είπε ο Ντεμπελέ

Πολύ κοντά σε συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν είχε έρθει ο Ουσμάν Ντεμπελέ πριν υπογράψει με την Μπαρτσελόνα, όπως τόνισε και με δηλώσεις του στο ESPN.

Πολλές ομάδες είχαν δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Ουσμάν Ντεμπελέ όσο εκείνος αγωνιζόταν στην Μπορούσια Ντόρτμουντ. Μία από αυτές ήταν και η Παρί Σεν Ζερμέν που κινήθηκε για την αγορά του με τον Γάλλο επιθετικό να διαλέγει την Μπαρτσελόνα και όχι τον σύλλογο της Ligue 1.

«Είχα μια συνάντηση με τον Νασέρ, είναι ένας φανταστικός πρόεδρος και τα πήγαμε πολύ καλά. Αυτό που με εντυπωσίασε είναι ότι είναι πολύ ταπεινός, είναι ήρεμος, κάτι που δεν το έχω δει ποτέ μου», είπε αρχικά ο Ντεμπελέ.

Για την απόφασή του να καταλήξει στους Μπλαουγκράνα, τόνισε: «Το 2016 είχα συνάντηση με την Μπαρτσελόνα. Τους είπα ότι για την επόμενη σεζόν (2016-17) δεν είναι δυνατόν, αλλά την επόμενη φορά που θα επικοινωνήσετε μαζί μου, θα έρθω. Δεν μπορούσα να πω για δεύτερη φορά όχι στη Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι. Ήταν αδύνατο για μένα. Βρίσκομαι σε έναν τεράστιο σύλλογο, ανάμεσα στους καλύτερους του κόσμου. Κάθε χρόνο η ομάδα βρίσκεται στα ημιτελικά ή στον τελικό του Champions League», τα λόγια του στο ESPN.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ