Βαλένθια : Ανανέωσε με ρήτρα-μαμούθ το νέο αστέρι της

Βαλένθια : Ανανέωσε με ρήτρα-μαμούθ το νέο αστέρι της

Τέλος στα όνειρα των μεγαθηρίων της Ευρώπης για το ανερχόμενο αστέρι του ισπανικού ποδοσφαίρου, Φεράν Τόρες, έβαλε η Βαλένθια.

Η Βαλένθια θέλει να κρατήσει για όσο το δυνατόν περισσότερα χρόνια το νέο αστέρι του ισπανικού ποδοσφαίρου που ακούει στο όνομα Φεράν Τόρες. Οι νυχτερίδες είχαν ανανεώσει το συμβόλαιο του 18χρονου ποδοσφαιριστή τον περασμένο Γενάρη, υπό τον φόβο μήπως αποχωρήσει με προορισμό μια εκ των Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα. Οι δυο ομάδες είχαν κάνει κίνηση για τον Ισπανό δεξιό εξτρέμ, ως μια καλή επένδυση για το μέλλον, όμως η Βαλένθια έσπευσε να αυξήσει τη ρήτρα του και να του ανανεώσει το συμβόλαιο μέχρι το 2020.

Ωστόσο, οι ιθύνοντες της Βαλένθια δεν αρκέστηκαν σε αυτό και έκαναν εκ νέου ανανέωση στον νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα, ο Τόρες συνέχισε να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο ομάδων όπως η Λίβερπουλ, η Τσέλσι, πέρα από τις Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Έτσι, αποφάσισαν να επεκτείνουν το συμβόλαιο του παίκτη έως το 2021, με τη ρήτρα αποδέσμευσής του να ανέρχεται στο ένα εκατομμύριο ευρώ!

Ο Τόρες είναι διεθνής με την Εθνική Ισπανίας και προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα της Βαλένθια τον Ιανουάριο, καθώς μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη δεύτερη ομάδα. Μέχρι τώρα, ο Τόρες μετράει 10 συμμετοχές με τη φανέλα της Βαλένθια, έχοντας μοιράσει και 2 ασίστ, σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ισπανίας.

https://twitter.com/valenciacf/status/981137747221073920

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ